Mintha egy férfimagazin címlapjáról ugrott volna be a filmbe, hogy Victor Frankenstein teremtményét játssza el. A holttestekből összetákolt lény filmen még soha sem volt ilyen szexi.

Mary Shelley regényében Victor Frankenstein holttestekből tákolja össze teremtményét, akinek zöld a bőre és vasrúd áll ki a nyakából. Stuart Beattie filmrendező által megálmodott teremtmény sokkal emberibb, mint az eddigiek - és nem mellékesen szexibb is, már ha el tudunk tekinteni attól a ténytől, hogy hat holttestből tákolták össze. Aaron Eckhart, a lény alakítója szerint ugyanis ez azért látszik rajta.

Forrás: www.slashfilm.com

A 45 éves színész hozzá van szokva ahhoz, hogy gonosz lényeket vagy szörnyeket alakítson - láttuk már többek között a Batman-filmekben Kétarcként. A fizikai különbségek ellenére a színész elmondta, hogy az általa alakított lény és az eredeti regény teremtményénke jelleme között nagyon is sok a hasonlóság. A filmet a hírek szerint 2014 januárjában mutatják be.

Történelmet írt Kevin Spacey új sorozatahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130719-emmy-jelolesek-tortenelmet-irt-a-house-of-cards-sorozat-amelynek.html Johnny Depp legmenőbb karaktereihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130716-mozi-film-szorakozas-johnny-depp-legmenobb-karakterei.html Szerelem, árverésre bocsátvahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130710-mozi-film-senki-tobbet-szerelem-arveresre-bocsatva.html