Megsérült a Mancs című film forgatásán a főszerepet alakító Trill Zsolt. A 41 éves színész hasát egy kiálló vasdarab sértette fel. Azonnal kórházba szállították.

A világhírű magyar mentőkutya, Mancs életéről szóló film forgatásán baleset történt. A főszerepet alakító Trill Zsolt elektroműszerészt játszik, aki a villamos tetején állva akarta épp az áramszedőt beállítani, amikor megcsúszott - írja a Blikk.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

A színészt azonnal kórházba szállították, ahol ellátták a hasi sérülést. A vasdarab szerencsére nem ért létfontosságú szerveket. A színész a bulvárlapnak annyit nyilatkozott, hogy jól van. A lap úgy tudja, a forgatás zajlik tovább.

Fotó: Kántor László
Alex és Trill Zsolt

Trill Zsolt mellett többek között Szacsvay László, Pásztor Erzsi, Keresztes Tamás és Holecskó Orsolya is játszik. Mancs szerepében egy kétéves németjuhász kutyát, Alexet láthatjuk majd. A film bemutatója 2014 végére várható.

Baleset az Éjjel-nappal Budapest forgatásánhttp://www.life.hu/legykepben/20130626-baleset-tortent-az-ejjelnappal-budapest-forgatasan-az-egyik-stabtag-megserult.html Drogozott és ivott a forgatások alatt a Dallas sorozat sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120907-larry-hagman-szinesz-a-dallas-sorozat-jockey-neven-ismert-rosszfiuja.html Gyászol az X-Factor sztárja! Gyermeke elvesztése miatt lemondta a forgatásthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120816-gary-barlow-zenesz-a-brit-xfactor-mentora-a-lanyat-is.html Robert Downey Jr. színész megsérült A Vasember 3 forgatásánhttp://www.life.hu/legykepben/20120817-robert-downey-jr-szinesz-megserult-a-vasember-3-forgatasan.html Baleset történt Sandra Bullock filmjének forgatásánhttp://www.life.hu/legykepben/20120711-baleset-tortent-sandra-bullock-filmjenek-forgatasan.html Salma Hayek kitiltotta kislányát a Vadállatok forgatásárólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120621-salma-hayek-kitiltotta-kislanyat-a-vadallatok-forgatasarol.html