Egy filmben szerepel majd Superman és Batman - jelentette be Zack Snyder, Az acélember című film rendezője a hétvégén a San Diegó-i Comic-Conon, a képregényimádók ez évi találkozóján.

Snyder csak annyit közölt, hogy Az acélember folytatásában szerepel majd először együtt a mozivásznon a két szuperhős. A Supermannek ezt a folytatását is Snyder rendezi, részleteket azonban nem árult el, mert mint mondta, a forgatókönyvet még írják.

Forrás: www.warnerbros.com
Az acélember

Az AP amerikai hírügynökség emlékeztetett arra, hogy a mozikban most futó Az acélember című film eddig világszerte mintegy 630 millió dollárt hozott a készítőknek. A tervek szerint a jövő évben kezdik meg a Supermant és Batmant együtt szerepeltető film forgatását, és az alkotás 2015-ben kerül majd a mozikba.

Forrás: Warner Bros.
Batman

A hírügynökség szerint Batman és Superman már szerepelt együtt a 80-as években A sötét lovag visszatér című minisorozatban, amelynek szerzője Frank Miller volt.

Forrás: MTI

 

Vasdarab szúrta hasba a színészt a forgatásonhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130720-trill-zsolt-magyar-szineszt-hasba-szurta-egy-vasdarab-a-mancs.html Szörny még sosem volt ilyen szexihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130720-aaron-eckhart-alakitja-frankenstein-teremtmenye-szerepet-egy-uj-filmben.html Anthony Hopkins testi épségére a felesége vigyázhttp://www.life.hu/szorakozz/20130719-anthony-hopkins-oscar-dijas-szinesz-testi-epsegere-a-felesege-vigyaz.html Történelmet írt Kevin Spacey új sorozatahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130719-emmy-jelolesek-tortenelmet-irt-a-house-of-cards-sorozat-amelynek.html Vőlegényével meztelenkedett a sztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130716-lifenight-kerry-katona-az-atomic-kitten-enekesnoje-felmeztelenul-pozol-volegenyevel.html Tiszta apja Beyoncé kislányahttp://www.life.hu/szorakozz/20130718-beyonce-kislanya-blue-ivy-egyre-inkabb-edesapjara-jayzre-hasonlit.html 24 óra Párizsban? - Ezt feltétlenül nézd meg!http://www.life.hu/szorakozz/programok/20130718-szorakozas-program-utazas-24-ora-parizsban-ezt-feltetlenul-nezd.html Johnny Depp legmenőbb karaktereihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130716-mozi-film-szorakozas-johnny-depp-legmenobb-karakterei.html Hírességek, akik nem öregszenekhttp://www.life.hu/szorakozz/20130715-lifenight-hiressegek-akik-nem-oregszenek-jennifer-aniston-kate-hudson.html Befejezi a színészetet Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/szorakozz/20130715-gesztesi-karoly-felhagy-a-szineszettel-es-produceri-szerepkorben-tevekenykedik-majd.html