Columbo hadnagyot posztumusz csillaggal tüntetik ki Hollywoodban, a hírességek sétányán.

Két évvel halála után csillagot kap a hollywoodi hírességek sétányán Peter Falk. A ceremónia csütörtökön lesz. A Columbo-filmek sztárját Ed Begley Jr. és Paul Reiser méltatja majd az ünnepségen - tudósít az MTI. Néhai barátját Joe Mantegna képviseli a 2503. számú csillag felavatásán a Hollywood Boulevard-on.

Forrás: AFP

A népszerű színész a hatvanas évek végén kapta meg Columbo hadnagy szerepét, miután Bing Crosby visszautasította a felkérést. A szürke, ballonkabátos nyomozó megformálásáért többször nyerte el az Emmy-díjat és egy Golden Globe-díjat is bezsebelhetett. 2011 júniusában hunyt el. 83 éves volt.

Csillagot kapott Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/legykepben/20130621-jennifer-lopez-szineszenekesno-csillagot-kapott-a-hollywoodi-hiressegek-setanyan.html Hoppá! Harryre hasonlít Katalin gyermekehttp://www.life.hu/szorakozz/20130722-harryre-hercegre-hasonlit-katalin-es-vilmos-gyermeke.html Leszbikus kalandba keveredett DiCaprio exehttp://www.life.hu/szorakozz/20130718-lifenight-leszbikus-kalandba-keveredett-bar-refaeli-modell-lannyal-csokolozott.html Egy filmben szerepel majd Superman és Batmanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130721-egy-filmben-szerepel-majd-superman-es-batman-jelentette-be-zack.html Abbahagyja a modellkedést a szexi Jagger lány?http://www.life.hu/szorakozz/20130719-georgia-may-jagger-a-modellkedes-utan-allatorvos-szeretne-lenni.html