Ezért nem fotózták le a vajúdó Katalint

fotós Katalin hercegnő szülés Vilmos herceg vajúdás London kórház hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége a találgatásoknak, miért nem készült kép a hercegnőről, amikor belépett a kórházba. Egy fotós most megtörte a csendet.

Ahogy a Life.hu is megírta, Katalin hétfő reggel került be a St Mary's Kórház Lindo Wing szárnyába szülési fájdalmakkal. Az épület előtt napokig, sőt, hetekig tanyáztak a fotósok, hogy elcsípjék Cambridge hercegnőjét, mégsincs megörökítve az a pillanat, amikor belép, csak az autó, amelyből kiszáll. Egy fotós most elárulta, mi történt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Foglalt helyük volt a fotósoknak a kórház előtt

Egy fiatal, 24 éves férfi, Jesal Parshotam volt az első, aki ott volt a történelmi pillanatnál - írja a standard.co.uk. Azt mondta, hogy kollégájával, Darren Sacksszal a teliholdat csodálták, beszélgettek, amikor reggel 6 óra körül két autó érkezett a kórház elé Katalinnal, Vilmossal és a testőrökkel. Ő volt az első, aki twittelte, hogy a hercegnő a szülőszobán van. Azt mondta, minden csak egy pillanat műve volt: megjelentek a kocsik, a testőrök kiugrottak, a hercegi pár pedig beviharzott. Egy perc volt az egész. És miért nem örökítette meg mindezt? A fotós azt állítja: társával előre megegyeztek, hogy nem fogják lefényképezni a vajúdó kismamát, csak a kocsit és a kíséretet. Úgy érezte, átlépte volna a határt, ha ebben az állapotban kattintgatja a hercegnőt. Mindenki döntse el maga, hogy valóban ilyen figyelmes volt-e a két fotóriporter, vagy nagyot hibáztak, és egyszerűen lemaradtak az eseményről...

Íme, Katalin hercegnő és Vilmos herceg kisfiahttp://www.life.hu/life/galeria/20130724-ime-a-brit-tronorokos-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-kisfia.htmlÍgy fogy le a szülés után Katalinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130723-katalin-hercegno-a-szules-utan-minel-hamarabb-szeretne-visszanyerni-karcsu.htmlPöttyösben, mint Diana - Így mutatta be kisfiát Katalinhttp://www.life.hu/legytrendi/20130722-ilyen-ruhaban-mutatja-be-katalin-hercegno-a-tronorokost.htmlMegszületett Katalin és Vilmos babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130627-megszuletett-kate-middleton-es-vilmos-herceg-tronorokos-kisbabaja-angliaban.htmlKisfia született Katalinnak és Vilmosnakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130722-katalin-es-vilmos-elso-gyermeke-megszuletett-a-londoni-st-marys.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.