Az énekesnő és az egykori playmate egy igazán vadító videoklipet forgatott.

Nehézbombázók - összefogott Tolvai Reni és Metzker Viki. A két szőkeség érzéki klipet forgatott új dalukhoz. Fehér, feszes ruciban simultak egymáshoz egy Király utcai lakásban - írja a Bors. A korábban playmate-ként ismert DJ, Metzker Viki azt mondta: egyszerűen szerelmes lett a Megasztár-győztes hangjába.

Forrás: Facebook/Dj Metzker Viktória
Reni és Viki - mint két testvér

"Egy interjún találkoztam először Renivel, ahol olyan jól elbeszélgettünk, hogy néhány hét elteltével már küldött is nekem egy dalt, amit Amerikában vettek fel" - így kezdődött az együttműködésük. A klipforgatás egyébként elég intimre sikerült. "Van benne egy igazán pikáns rész, ahol Renivel testileg is közel kerülünk egymáshoz. A szám arról szól, hogy én DJ vagyok, ő pedig énekesnő, és a klipünkben meg szerettük volna mutatni, miként fér meg egy testben két lélek" - mesélte az ismert DJ. Hát, nem sokáig gondolkozhattak a témán, de itt most nem is az a lényeg.

Pólóminta lett Tolvai Renibőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20130617-tolvai-reni-a-megasztar-gyoztese-sajat-arckepevel-diszitett-polokkal-rukkolt.html VIVA Comet: Szabó Zsófi az új Tolvai Reni?http://www.life.hu/legytrendi/20130614-13-viva-comet-dijatadon-ruhak-es-sztarok-a-voros-szonyegen.html Ezért fogyott karcsúra Tolvai Renihttp://www.life.hu/ez-zsir/20130223-tolvai-reni-a-megasztar-egykori-enekesnoje-nagyon-lefogyott.html Dögös nővé változott Tolvai Renihttp://www.life.hu/legytrendi/20130218-uj-kulsovel-tert-vissza-tolvai-reni-enekesno-aki-a-nagy.html Jól lefogyott Tolvai Renihttp://www.life.hu/szepulj/20130126-tolvai-reni-enekesno-a-megasztar-nyertese-lefogyott.html