Pszichés problémától rettegve lemondta európai fellépéseit Solange Knowles. Beyoncé húga attól tart, hogy rengeteg elfoglaltsága miatt mentális zavarok lépnek fel nála.

A 27 éves énekesnőnek néhány európai fesztiválon lett volna fellépése, ám ezeket szomorú szívvel lemondta.

Forrás: AFP

"Bár képes lennék elmondani, hogy mennyire nehéz is volt meghozni ezt a döntést. Csakhogy a fiamat most iskolázom be, új környékre költöztem és az új lemezemet is most vesszük fel. Félő volt, hogy a túlterheltség pszichés problémákat okozott volna" - indokolta döntése okát Solange, aki Los Angelesből New Yorkba helyezte át az életét, és 8 éves fiára is több időt szeretne fordítani.

Kocsmatárlatok - Kiállítás nedűvelhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130723-szorakozas-program-szabadido-kocsmatarlatok-hol-lehet-egy-pohar.html Hugh Jackman visszavonulhttp://www.life.hu/szorakozz/20130726-hugh-jackman-visszavonul-es-szunetelteti-szineszi-karrierjet-mert-tul-sokat.html Mick Jagger 70 éveshttp://www.life.hu/szorakozz/20130725-julius-26an-unnepli-hetvenedik-szuletesnapjat-sir-mick-jagger-angol-rockzenesz.html Ryan Gosling is szerepel a Star Wars folytatásában?http://www.life.hu/szorakozz/20130725-ryan-gosling-amerikai-szinesz-es-zac-efron-amerikai-szinesz-is.html