Befejezte A hobbit két folytatásának forgatását Új-Zélandon Peter Jackson. A rendező az utolsó forgatási napon számos frissen készült képet osztott meg a filmből a követőivel.

A közösségi portálra Jackson egy csokorra való fotót tett ki A hobbit-trilógia utolsó részéből, a The Hobbit: There And Back Again című epizódból. A hobbit - Smaug pusztasága című második rész decemberben debütál a mozikban, a befejezés pedig 2014-ben. A friss képek között a törpökről, a stábtagokról és a főszerepet alakító Martin Freemanről is vannak fotók. A facebookos album Jackson macskájának, Mr. Smudge-nak a képével kezdődik és zárul. A befejező fotón a rendező és a cica együtt jelenik meg. A képhez Jackson a következő sort biggyesztette: "Egy hosszú nap. Egy remek nap. Mindenkinek köszönöm, hogy részt vett benne! És most egy kis alvás!".

Forrás: Facebook/Peter Jackson

A hobbit J.R.R. Tolkien azonos című regényének feldolgozása. Jackson A Gyűrűk Ura előzményfilmjeként adaptálta filmre. A történet Zsákos Bilbó kalandos útját meséli el, amelynek során a hobbit egy csapat törppel kel útra, hogy visszaszerezze elvesztett birodalmukat Smaugtól, a sárkánytól. A trilógia első darabja, A hobbit - Váratlan utazás 2012 decemberében került a filmszínházakba, és világszerte több mint egymilliárd dollár bevételt hozott. A filmről a Life.hu kritikáját itt olvashatod.

Forrás: MTI

Galina Brezsnyeva, a szovjet hercegnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130724-szorakozas-kultura-tortenelem-galina-brezsnyeva-a-szovjet-hercegno.html Kebleivel kérkedik Helen Flanaganhttp://www.life.hu/szorakozz/20130725-helen-flanagan-modell-meresz-kepett-tett-fel-magarol-az-instagram.html Olajozz egy kockahasú, félpucér olasszal!http://www.life.hu/szorakozz/20130726-felmeztelen-olasz-pasi-reklamoz-olivaolajat-ausztraliaban.html Hamilton győzött a Hungaroringenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130728-lewis-hamilton-f1-autoversenyzo-nyerte-meg-a-hunraroring-futamat-ez.html New York összes házát lerajzolja egy művészhttp://www.life.hu/szorakozz/20130728-new-york-osszes-hazat-lerajzolja-james-gulliver-hancock-ausztral-muvesz.html Miley Cyrus sztriptízklubba járhttp://www.life.hu/szorakozz/20130727-miley-cyrus-enekesszineszno-sztriptiz-klubokba-jar-es-megbotrankoztat-neha.html