Megszólalt a gyászoló Lea Michele

halál Lea Michele Cory Monteith tragédia sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtörte a csendet a gyászoló Lea Michele, aki párja, Cory Monteith halála óta először szólalt meg a nyilvánosság előtt.

Lea a Twitteren üzent a nagyvilágnak most, hogy fájdalmát képes szavakba önteni, néhány héttel azután, hogy párja, Cory Moteith drog- és alkoholmérgezésben elhunyt.

"Köszönöm, hogy szeretetetekkel és támogatásotokkal átsegítetek engem ezen a nehéz időszakon. Cory mindörökre a szívemben marad"- írta a színésznő, aki egy vidám, közös képet is megosztott kettejükről.

Forrás: Twitter/Lea Michele
Forrás: Twitter/Lea Michele

Mint ahogy a Life.hu is megírta, Cory Monteith holttestét július közepén találták meg vancouveri hálószobájában, ahol alkoholt és drogot is találtak a helyszínelők. A gyorsított vizsgálati eljárás során kiderült, hogy halálát alkohol és heroin mérgezés okozta. A veszteség megrázta a művészvilágot és a rajongókat is. Több sztár is részvétét nyilvánította, többek közt Cory egyik legközelebbi barátja is szomorúan vett búcsút a tragikusan fiatalon elhunyt színésztől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.