Vetkőzések és popsimarkolászások - erotikában nem lesz hiány az American Hustle-ben.

Amikor a filmrendező David O. Russel azt mondta, legújabb filmje "vad világ csodálatos szereplőkkel", egyáltalán nem viccnek szánta. Az American Hustle előzetesét elnézve ebben tényleg biztosak lehetünk.

Forrás: Columbia Pictures

Az 1980-as évek hangulatát idéző alkotásban Amy Adams és Jennifer Lawrence is szerepet kapott. Előbbi a szélhámost alakító Christian Bale szeretőjeként tűnik majd fel, az előzetesben pedig pár másodperc erejéig gyönyörködhetünk a fürdőruhára vetkőzött színésznőben. A filmben úgy tűnik, nem lesz hiány az erotikában. A vetkőzésen túl az étlapon fenekelést és popsimarkolászást is ígér nekünk a mozi.

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!Hien popsivillantással csábíthttp://www.life.hu/legykepben/20130703-hien-magyar-enekesno-popsit-villantott-uj-klipje-forgatasan.html Doboltál már popsikon? Így csináld!http://www.life.hu/szorakozz/20130620-lifenight-vicces-video-fenekeken-es-melleken-dobol-a-zenesz.html Popsit villantott a magyar modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130614-a-comet-galan-szexi-fekete-ruhaban-villantott-larion-zoe-modell.html Megcsalás és csupasz popsi - bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130614-a-lifehu-bulvarkokteljaban-benne-van-a-2013as-comet-gala-jennifer.html Szuper gyakorlatok a feszes, kerek popsiérthttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130605-szuper-gyakorlatok-a-feszes-kerek-popsiert-nagy-amarilla-fitneszedzo-segitsegevel.html