A színésznő testvére apróságaival forgatott egy reklámfilmet. Nagyon édesek együtt!

Helyes kis unokaöccseit is híressé tette Kate Hudson. A szőke színésznő bátyja gyerkőceit vette kölcsön, és velük együtt forgatta le a legújabb Ann Taylor kampányfilmet. A csak női holmikat gyártó cégnek már évek óta a híresség az arca.

Forrás: Youtube
Egy jelenet a reklámfilmből

Most imádnivaló unokaöccsei is megízlelhették a sikert, ha csak egy rövid időre is. Kate azt mondta: "A tesóm sokszor áthozza a fiúkat a házamba, és mindig jól elvannak. Így nem okozott gondot nekik a közös munka sem, nagyon élvezték" - lelkendezett. A kampányfilmet egy Beverly Hills-i magánházban forgatták. A sztár elegáns ruhát visel, miközben a két fiúval főzőcskéznek és játszanak a konyhában. A kétgyermekes anyuka a forgatás után még egy jó tanácsot is adott sorstársainak: azt ajánlotta, hogy mindenki a jelennek éljen. "Amikor dolgozol, 100 százalékig legyél ott fejben, amikor pedig hazaérsz, hagyd magad mögött a munkát, és csak a családoddal törődj!" Köszönjük Kate!

Rút kiskacsa volt Kate Hudsonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130419-fotokon-akkor-es-most-kate-hudson-szineszno.html Hozzámegy rocksztár pasijához Kate Hudsonhttp://www.life.hu/szeress/20130403-kate-hudson-szineszno-az-elle-cimlapjan-pozol-es-megigerte-hogy.html Mindjárt szétrobban Sylvester Stallone karjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130806-sylvester-stallone-szinesz-sainttropezban-setalt-es-megmutatta-inas-karjait.html Ilyen nagy Reese Witherspoon és Jim Toth fiahttp://www.life.hu/szorakozz/20130805-reese-witherspoon-es-jim-toth-elso-kozos-gyermeke-tennessee-nagyon.html Egy kisfilm, amitől beleszeretsz Budapestbehttp://www.life.hu/szorakozz/20130805-egy-fiatal-kulfoldi-szemevel-lathatjuk-milyen-fantasztikus-hely-budapest-.html