boldogság bukás fotó hercegnő mese valóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy izraeli születésű fotós megmutatta, hogyan festenének a mesehősök akkor, ha nincs happy end. Kegyetlenül realisztikus fotók születtek.

Bukott hercegnők - ez a címe annak a projektnek, amelyet egy Vancouverben élő fotós álmodott meg. Dina Goldstein elénk tárta, mi lenne a Disney-hősnőkkel, ha a mese nem úgy végződne, hogy "boldogan éltek, amíg meg nem haltak."

Forrás: dinagoldstein.com/fallen-princesses
Forrás: dinagoldstein.com/fallen-princesses

Hófehérke a "valóságban" - még több fotóért kattints a képre!

A művésznek elege lett a csöpögős boldogságból, amellyel gyerekkora óta szembesült a könyvekből. Amikor a lánya elkezdett érdeklődni a mesék iránt, édesanyja pedig rákos lett, elhatározta, hogy igazi karaktereket hoz létre, akik valódi problémákkal küzdenek. Így lett Hamupipőke alkoholista, Hófehérke lepukkant anyuka, Piroska súlyproblémákkal küzdő nő, Rapunzel, a hosszú hajú hercegnő kopasz a sok kemoterápiától, Belle, a Szépség és a szörnyetegből pedig egy agyonplasztikázott cicababa. Elképesztő!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.