Kefír: "Attól féltem, hogy meghalunk"

izgalom Kefír repülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges ajándékkal lepték meg nemrég Kefírt. A dolog azonban kis híján balul sült el.

Kefír imád repülni, de sosem sikerült még leküzdenie a tériszonyát, rettentően fél a levegőben. Tudta ezt a zenész egyik barátja is, ám úgy gondolta, majd most kellemesen csalódik a zenész. Így Kefírt az egyik kistelki fellépésére egy trike-kal, azaz egy motoros sárkányrepülővel reptette a barátja, mert az volt a terv, hogy így érkeznek meg a koncert helyszínére - írja a Blikk.

Forrás: www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita
Forrás: www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita

Kefír izgatott volt a különleges alkalomtól, és eszébe sem jutott, hogy ebből még baj lehet. "Azt hittem, elengedhetem magam a fellegek között, de sajnos nem így volt. Már majdnem megérkeztünk a fellépés helyszínére, amikor különös hangokat adott ki a trike alattunk. Bevallom, nagyon betojtam, amikor elkezdtünk hirtelen süllyedni, nem tudtam, mi történik. Félelmetes volt, kiderült, hogy kifogyott az üzemanyagunk. Könyörögtem Zolinak, hogy próbáljon úgy lavírozni, hogy a paplanernyő ne egy ház tetejére vigyen minket. Attól féltem, hogy egy épületbe csapódunk, és meghalunk" - vallotta az énekes.

Kefír végül oda se mert nézni, hiszen azt sem tudta, hol landolhatnak majd, de barátja lélekjelenlétének köszönhetően a nem éppen zökkenőmentes leszállást sikerült megoldani, így végül nem egy fán szálltak le, hanem a szállásuk parkolójában.

Halála után kirabolták James Gandolfinithttp://www.life.hu/legykepben/20130808-james-gandolfini-szineszt-halala-utan-nem-sokkal-kirabolhattak.htmlMi az igazság Szellő gyerekeinek ügyében?http://www.life.hu/legykepben/20130808-szello-istvanrol-leranja-a-leplet.htmlIstenes Bence ijesztgeti az X-Faktor stábjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130807-izgul-istenes-bence-xfaktor-musorvezetoje-egeszsegeert-a-stab.htmlSzilágyi Áron bronzérmet nyert a vívó vb-nhttp://www.life.hu/legykepben/20130808-szilagyi-aron-kardozo-bronzermes-lett-a-budapesti-mol-vivovilagbajnoksagon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.