Az amerikai CBS televízió vág bele a munkába.

A BBC online hírszolgáltató értesülése szerint a Dorothy című sorozatot a klasszikus filmben halhatatlanná vált hősök és a téma ihlette. A tévés feldolgozás a tervek szerint New Yorkban játszódik majd. A Victor Fleming rendezésében 1939-ben megjelent Óz-film két Oscar-díjat is nyert. Az L. Frank Baum könyvéből forgatott zenés produkció főszerepét Judy Garland alakította.

Forrás: AFP

Baum 1900-ban írt regényét számtalanszor feldolgozták mind színpadon, mind filmvásznon, illetve képernyőn. Legutóbb Sam Raimi készített belőle filmet Óz, a hatalmas címmel, amely a varázsló történetét mesélte el. Az új tévésorozatot Emily Fox, Carl Beverly és Sarah Timberman írja.

Forrás: MTI

Lady Gaga pucér performansza - videó (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130809-lady-gaga-enekesno-meztelenul-vegez-gyakorlatokat-egy-muveszi-klipben.html Íme az orosz Angelina Joliehttp://www.life.hu/szorakozz/20130809-lifenight-nina-kravitz-enekesno-remixer-dj-es-dalszerzo-a-szigeten.html Gintonik ízű lesz az új pattogatott kukoricahttp://www.life.hu/szorakozz/20130808-lifenight-kulonleges-izekben-lesz-kaphato-a-pattogatott-kukorica-gintonik-whiskey.html DNS-sel azonosíthatják Mona Lisáthttp://www.life.hu/szorakozz/20130810-kozel-jar-mona-lisa-azonositasahoz-egy-olasz-kutatocsoport.html Szigetelnek a sztárok - Heti bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130809-szello-istvan-naim-renata-orosz-barbara-galambos-dorina-es-pely.html