Kasza Tibi saját műsort kapott a SuperTV2-n

SuperTv2 újdonság showműsor Kasza Tibi énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza! címmel vadonatúj, sajátfejlesztésű showműsort indít a SuperTV2. A műsor névadó-házigazdája Kasza Tibi lesz, aki sajátos stílusban boncolgatja majd a hét aktuális híreit, amelyben ismert sztárvendégek is a segítségére lesznek.

Augusztus 26-tól Kasza! címmel új, heti show látható a SuperTV2-n. A hétfő esténként tíz órakor kezdődő műsor házigazdája Kasza Tibor. Az énekes A Nagy Duett zsűritagjaként már megcsillogtatta remek humorát, ám mostantól egyórás önálló műsorban brillírozhat. A Kasza! az aktuális bulvárhíreket kommentálja: az első részben Tibi utánozhatatlan stílusában ad új értelmet a történeteknek, az adás második blokkjában pedig meghívott sztárvendégeivel vitatja meg a legizgalmasabb híreket.

Fottás: TV2
Fottás: TV2

"Nagyon örülök a lehetőségnek! Egy igazán újszerű és szórakoztató műsort készítünk azzal a céllal, hogy önfeledt szórakozást nyújtsunk a nézőknek, és persze mi szereplők is jókat nevessünk" - mondta Kasza Tibi, aki nem csupán főszereplőként, hanem gagmanként is tagja az alkotócsapatnak, és nem csak másokat, de saját magát sem lesz rest kifigurázni.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.