gazdagság vagyon Forbes lista sportolónő teniszcsillag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forbes elkészítette az idei év legjobban megfizetett női sportolóinak listáját. A dobogós helyeken csak teniszezők foglalnak helyet. Íme, a jegyzék.

A lista élén Maria Sharapova áll. Az orosz teniszező vagyona 29 millió dollárt tesz ki. Nem először szerepel a jegyzékben. A második leggazdagabb Serena Williams. Venus Williams húgának számláján 20 és fél millió dollár van.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Maria Sharapova

A harmadik helyre szintén egy teniszező került: a kínai Li Nia vagyonát több mint 18 millió dollárra becsülik. Victoria Azarenka fehérorosz teniszező már lecsúszott a dobogóról, ő a negyedik. Ötödik az amerikai Danica Patrick autóversenyző, pontszerző, hatodik helyen pedig a dél-koreai korcsolyázó, Kim Yuna végzett. A további sorrend így alakul: hetedik a dán Caroline Wozniacki, nyolcadik a lengyel Agnieszka Radwanska, kilencedik a szerb Ana Ivonovic, és végül a tizedik az amerikai Paula Creamer. Mindannyian teniszcsillagok.
Ahogy a Life.hu is megírta, a Forbes legutóbb a legbefolyásosabb hírességeket is rangsorolta, ahol Oprah Winfrey végzett az első helyen.

A történelem legvéresebb éjszakáihttp://www.life.hu/szorakozz/20130813-kultura-haboru-nepirtas-a-tortenelem-legveresebb-ejszakai.htmlMegtört a jég: Amanda Seyfried levetkőzötthttp://www.life.hu/szorakozz/20130813-lifenight-amanda-seyfried-a-mamma-mia-szinesznoje-levetkozott-uj-filmjeben.html6 perc alatt 19 énekesnőt parodizál - fantasztikus videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20130813-christina-bianco-szineszenekesno-a-legnagyobb-divakat-parodizalja-ki-video.htmlMeggazdagodott a híres erotikus regény írójahttp://www.life.hu/szorakozz/20130813-el-james-a-szurke-otven-arnyalatanak-szerzoje-a-vilag-legjobban.htmlPépesre verték Ryan Gosling arcáthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130809-csak-isten-bocsathat-meg-pepesre-vertek-ryan-gosling-arcat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.