Távozik a népszerű sorozatból a Cristina Yangot alakító Sandra Oh.

Meredith Grey legjobb barátját veszíti majd el: Christina Yang elhagyja a kórházat. Az őt alakító Sandra Oh ugyanis kilép az orvosi sorozatból a 10. évad után. Ezt a színésznő jelentette be a The Hollywood Reporternek.

Forrás: AFP
Sandra Oh

A színésznő azt mondta, úgy érzi, mindent beleadott karakterébe. Hozzátette: "Nagyon izgalmas egy ember bőrébe bújni ilyen hosszú időre, és érezni, hogy ő is menni akar. Így készen állok arra, hogy elengedjem őt." A sorozat 2005-ben indult az Egyesült Államokban, Oh a kezdetektől fogva a csapat tagja. Alakításáért ötször jelölték Emmyre. Kifejtette, hogy tavaly kezdett el gondolkodni a távozásán. Sorozatbeli férje, Owen Hunt, vagyis Kevin McKidd nagyon hálás neki, amiért ennyi ideig vele játszhatott. "Minden nap jobb színész és jobb ember lettem neki köszönhetően" - fogalmazott. Az írók már most törik is a fejüket, hogyan írják ki a sorozatból Yangot. Nekünk hiányozni fog!

 

Megtört a jég: Amanda Seyfried levetkőzötthttp://www.life.hu/szorakozz/20130813-lifenight-amanda-seyfried-a-mamma-mia-szinesznoje-levetkozott-uj-filmjeben.html 6 perc alatt 19 énekesnőt parodizál - fantasztikus videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20130813-christina-bianco-szineszenekesno-a-legnagyobb-divakat-parodizalja-ki-video.html Meggazdagodott a híres erotikus regény írójahttp://www.life.hu/szorakozz/20130813-el-james-a-szurke-otven-arnyalatanak-szerzoje-a-vilag-legjobban.html Pépesre verték Ryan Gosling arcáthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130809-csak-isten-bocsathat-meg-pepesre-vertek-ryan-gosling-arcat.html Meztelenül szerenádozott nagyijának Bieberhttp://www.life.hu/szorakozz/20130812-justin-bieber-enekes-meztelenul-szerenadozott-nagymamajanak-halaadaskor.html