Az augusztus 20-i hosszú hétvégén valóságos programdömping áraszt el bennünket. Az Alföldi-féle vagány István, a király előadástól kezdve lesz erdőszéli fűben heverészés, Balaton-parti lazulás és még sorolhatnánk. Lássuk a vasárnapi ajánlatot.

1. Strand fesztivál a Sound helyén

A Balaton Sound helyszínén vasárnap újabb barnulással egybekötött partinapok kezdődnek Zamárdi szabadstrandján. A mostani trendnek megfelelően kicsi, családias fesztivál indul útjára kedvenc popegyütteseink közreműködésével. Választhatsz, hogy este hét után Bíborkáékkal bulizol a Magashegyi Undergroundra, vagy a VIVA Stage előtt mutogatsz együtt a Hősökkel. Pakoláskor arra ügyelj, hogy a napszemüveg, a strandlabda és a fürdőruha ne maradjon otthon!

Forrás: www.strandfesztival.com

Mikor?
2013. augusztus 18., vasárnap
A fesztivál augusztus 18-tól 20-ig tart.
Hol?
Zamárdi
Bővebb infó: http://strandfesztival.com/

2. Borozz Bényén!

A Tokaji borok messzeföldön híresek. Erdőbénye gyermekbarát gasztro- és kultúrfesztiválján a klasszikus aszú mellett a vidék könnyű és testes, gyümölcsös és másfajta borait is kóstolgathatod több mint 10 helyi pincészetben. Mellé pedig az országos TOP 100 étteremjelöltek fogásaiból válogathatsz. A "Bor, mámor... Bénye" fesztivál a barangolásról, madárlesekről, biciklitúrákról is szól, hogy aztán este a pajzán Bohemian Betyars koncertjén csujogatva töltődj fel újra.

Forrás: www.bormamorbenye.hu

Mikor?
2013. augusztus 18., vasárnap
A fesztivál augusztus 16-tól 18-ig tart.
Hol?
Erdőbénye
Bővebb infó: http://bormamorbenye.hu/

3. Zempléni fesztivál - zeng a hegy orma

Természetjáró, vájt fülű olvasóink figyelmébe ajánljuk a vasárnap véget érő, sok helyszínen zajló 10 napos Zempléni "Kiváló Minősítésű Művészeti Fesztivál"-t. A szervezők neves művészekkel emlékeznek meg 100 éve született költőóriásunkról, Weöres Sándorról és színvonalas jazz-, világ- és komolyzenei előadásokkal szórakoztatják a látogatókat. A fesztivál záróhangversenyén Mozart, Haydn és Schubert műveit hallhatjuk Jandó Jenő előadásában, akit az 50 éves Liszt Ferenc Kamarazenekar kísér.

Forrás: Facebook/Zempléni Fesztivál

Mikor?
2013. augusztus 18., vasárnap
A fesztivál augusztus 9-től 18-ig tart.
Hol?
Sárospatak, Sátoraljaújhely, Szerencs, Tokaj, Pusztafalu, Monok, Mád, Szegilong, Bodrogkisfalud, Pácin, Tolcsva, Komlóska, Erdőbénye
Bővebb infó: http://www.zemplenfestival.hu/index.aspx?lang=hu


Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!Ide menj, ha nudizni vágysz!http://www.life.hu/szorakozz/programok/20130815-szorakozas-program-strand-ide-menj-ha-nudizni-vagysz.html Szamurájok és gésák Budapestenhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130808-szorakozas-program-nagyito-a-kezbe-szemuveg-fel-szamurajok.html 5 spórolós tipp városlátogatáshozhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130721-szorakozas-utazas-program-5-sporolos-tipp-varoslatogatashoz.html Kocsmatárlatok - Kiállítás nedűvelhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130723-szorakozas-program-szabadido-kocsmatarlatok-hol-lehet-egy-pohar.html 24 óra Párizsban? - Ezt nézd meg!http://www.life.hu/szorakozz/programok/20130718-szorakozas-program-utazas-24-ora-parizsban-ezt-feltetlenul-nezd.html