Súlyos lábsérülést szenvedett a Spider-Man: Turn Off the Dark című Broadway-musical csütörtök esti előadásán egy színész. A látványos színpadtechnikával megrendezett Pókember-darab előadásain már korábban is előfordultak balesetek.

A csütörtöki előadást a színész sérülése miatt azonnal megszakították, és a férfit - akinek nevét nem hozták nyilvánosságra - kórházba szállították. A Foxwoods Színház szóvivője szerint a színész lába a beszorult a díszletek közé, ez okozta a súlyos sérülést. A zenés színmű előadásain már egy sor baleset történt, a komoly fizikai felkészültséget igénylő produkció több színésze is kórházba került.

Forrás: Facebook/Spider-Man On Broadway

A 75 millió dollárból színpadra állított Pókember-musical, amelyhez a U2 két tagja, Bono és The Edge szerezte a dalokat és a zenét, a Broadway történetének egyik legdrágább darabja. A lenyűgöző akcióelemekkel és speciális effektusokkal - mint a nézőtér felett repülő Pókember - tarkított darabra tódulnak a nézők: a műsor már azelőtt a Broadway egyik legnagyobb kasszasikere lett az előzetes bemutatókkal, mielőtt többszöri halasztás után végül 2011 júniusában megtartották a hivatalos premiert.

Forrás: MTI

Ide menj, ha nudizni vágysz!http://www.life.hu/szorakozz/programok/20130815-szorakozas-program-strand-ide-menj-ha-nudizni-vagysz.html Kimenőt kap Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130815-katalin-hercegno-kis-kimenot-enged-meg-maganak-szeptemberben.html Meghalt Slawomir Mrozek lengyel drámaíróhttp://www.life.hu/szorakozz/20130815-meghalt-slawomir-mrozek-lengyel-dramairo.html Oroszlánnak állított be kutyát egy kínai állatkerthttp://www.life.hu/szorakozz/20130815-oroszlannak-allitott-be-kutyat-egy-kinai-allatkert.html Ethan Hawke és Julie Delpy harmadszor is együtthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130814-mozi-szorakozas-program-ethan-hawke-es-julie-delpy-harmadszor.html