Magyar épületek Európa legszebbjei között - videó

videó éjszaka Budapest város Európa épület
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
21 ország 36 városában járt Luke Shepard három hónap alatt. Az utazásból gyönyörű videó készült, amelyben Európa legszebb épületeit láthatod - köztük magyarokat is.

A berlini Brandenburgi kapu, a brüsszeli Atomium, a kölni katedrális, az oslói operaház, a londoni Tower híd csak néhány azon épületek közül, amelyek szerepelnek Luke Shepard filmjében. Az úgynevezett time-lapse technikával készült videóban 28 épület látható, amelyek Európa legszebbjei között tartanak számon. A 28 épületből ráadásul kettő magyar. Tudjuk, hogy minden hasonló lista szubjektív, de nagyon örülünk, hogy ilyen gyönyörű videóban láthatjuk viszont Budapest egy-egy részletét!

Egy panda első találkozása kölykével - videóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130814-egy-tajpeji-allatkert-pandamamaja-eloszor-talalkozott-kicsinyevel-video.html6 perc alatt 19 énekesnőt parodizál - fantasztikus videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20130813-christina-bianco-szineszenekesno-a-legnagyobb-divakat-parodizalja-ki-video.htmlLady Gaga pucér performansza - videó (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130809-lady-gaga-enekesno-meztelenul-vegez-gyakorlatokat-egy-muveszi-klipben.htmlValóra vált egy igaz szerelem a Szigeten - videóhttp://www.life.hu/szeress/20130809-ket-szerelmes-talalkozasa-a-szigeten-miutan-egy-evig-nem-lattak.htmlCápajelmezben porszívózó cica - muris videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20130808-capajelmezben-lovagolja-meg-az-automata-porszivot-ey-macska-video.htmlÍgy is lehet a közlekedni a lépcsőn - cuki videóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130801-lifenight-lepcsoszorfol-a-labrador-kutyakolyok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.