Pár helyen pótolják az elmaradt tűzijátékot a Balatonnál

időjárás Alsóörs pótlás Csopak augusztus 20. tűzijáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alsóörsön és Csopakon mégis megtartják az elmaradt augusztus 20-i tűzijátékot.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, korábban a kedvezőtlen időjárás miatt lefújták a tűzijátékokat a Balatonnál. Így az emberek nem élvezhették az égi látványosságot Siófokon, Zamárdin, Balatonlellén, Keszthelyen, Zánkán és Balatonfüreden sem.

Forrás: MTI/Kovács Attila
Forrás: MTI/Kovács Attila

Tűzijáték Budapesten

Úgy tűnik, most mégis bepótolják, legalábbis két helyen: Alsóörsön augusztus 31-én este fél 9-kor, Csopakon szeptember 7-én 8 órakor lesz a parádé - írja a veol.hu. Az MTI szerint Székesfehérváron és Makón biztosan megtartják a közeljövőben az erős szél miatt elhalasztott tűzijátékot, ahogy Kaposváron is - itt már az időpont is megvan: szeptember 8-a. Szegeden viszont nem lesz tűzijáték.

A Balatonnál elmaradnak a tűzijátékokhttp://www.life.hu/legykepben/20130820-elmaradnak-a-balatonnal-a-tuzijatekok.htmlNem biztos, hogy lesz tűzijátékhttp://www.life.hu/legykepben/20130820-a-viharos-idojaras-miatt-elmaradhat-a-tuzijatek.htmlElmaradhat a tűzijátékhttp://www.life.hu/legykepben/20130819-az-augusztus-20i-tuzijatek-elmaradhat-narancssarga-vagy-piros-riasztas-eseten.htmlSzenzáció - újból együtt az NSYNChttp://www.life.hu/szorakozz/20130826-az-nsync-fiubanda-ujra-osszeallt-a-2013as-mtv-video-music.htmlLuxusnászúton van Timi és Andy Vajnahttp://www.life.hu/szorakozz/20130827-andy-vajna-es-felesege-timea-bora-boran-toltik-a-mezesheteket.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.