A Forbes magazin listája alapján ő a világ legjobban kereső híressége idén.

Tarolt Madonna. A Forbes szerint 125 millió dolláros, átszámítva több mint 28 milliárd forintos becsült vagyonával ő a világ legjobban kereső celebje. Ez csak az elmúlt egy évben megszerzett keresete, amely főleg a turnékból, saját ruhakollekciójából és egyéb befektetéseiből csöpögött össze.

Forrás: AFP
Madonna

Lady Gaga a lista 10. helyén áll 80 millió dolláros tavalyi bevételével, de úgy emlegetik, mint Madonna nagy vetélytársát, aki később megszorongathatja majd a pop nagyasszonyát. A lista második helyezettje Steven Spielberg lett, aki 100 millió dollárt zsebelt be 2012 júniusa és 2013 júniusa között. Mindezt főleg Lincoln című filmjének köszönheti. De jócskán hoz még neki a konyhára az E.T. - A földönkívüli és a Jurassic Park is. A harmadik helyre pedig Simon Cowell zenei mogul, E.L. James, A szürke 50 árnyalatának írója és Howard Stern rádiós és televíziós híresség kerültek. Ők fejenként 95 millió dolláros bevétellel büszkélkedhetnek.

Forrás: AFP
Oprah Winfrey

Érdekes, hogy a talkshow-háziasszony, Oprah Winfrey bevételei jócskán megcsappantak idén, ennek ellenére ő végzett az élen a Forbes legbefolyásosabb hírességek jegyzékében.

 

Pár helyen pótolják az elmaradt tűzijátékot a Balatonnálhttp://www.life.hu/szorakozz/20130827-alsoorson-es-csopakon-potoljak-a-kedvezotlen-idojaras-miatt-elmaradt-augusztus.html Ők a legrosszabb anyákhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130826-szorakozas-program-mozi-ok-a-legrosszabb-anyak.html Szenzáció - újból együtt az NSYNChttp://www.life.hu/szorakozz/20130826-az-nsync-fiubanda-ujra-osszeallt-a-2013as-mtv-video-music.html Luxusnászúton van Timi és Andy Vajnahttp://www.life.hu/szorakozz/20130827-andy-vajna-es-felesege-timea-bora-boran-toltik-a-mezesheteket.html Női cicik lepték el a Times Square-thttp://www.life.hu/szorakozz/20130826-go-topless-napot-tartottak-noi-jogi-aktivistak-new-yorkban.html