A katolikus egyházfő mindennapi életébe leshetünk bele egy olasz napilapnak köszönhetően.

Meglepő részletek derültek ki Ferenc pápa mindennapjairól. Az olasz La Repubblica című lapnak köszönhetően megtudtuk, hogy az egyházfő hajnali öt körül kel, majd ébredés után egyedül imádkozik - írja az MTI. Reggel 7 órakor misét pontifikál szálláshelyén, a Szent Márta-házban.

Forrás: AFP

A délelőttöt munkával tölti, egy órakor a menzán ebédel. Kettőtől egy órát pihen. Délután ismét dolgozik, este nyolckor vacsorázik, és tíz órakor kapcsolja le szobájában a villanyt.

A cikk elsősorban arra keresett választ, hogy a pápa mikor és honnan telefonál azoknak, akik levélben vagy e-mailben fordulnak hozzá. Kiderült, hogy a szobájában levő vezetékes telefonnal oldja meg ezt. Legutóbb - múlt vasárnap - például Alejandra Pereirát hívta fel Argentínában. A 44 éves nő tíz nappal korábban írt a pápának a segítségét kérve, miután egy rendőr megerőszakolta, és a hatóságok sem nyújtottak védelmet számára. Korábban pedig az egyházfő egy rablógyilkosságban megölt olasz vállalkozó családját tárcsázta fel kétszer is, és egy olasz egyetemistát is felhívott, aki szintén levelet írt neki.

 

Kamerák előtt szexel az egész családhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130828-mozi-film-egy-francia-csalad-szexualis-kronikaja-kamerak-elott.html Akinek majdnem megvolt Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130827-lifenight-scarlett-johansson-szineszno-es-joseph-gordonlevitt-forro-csokjelenete-a.html Hajóval ment a filmfesztiválra Clooneyhttp://www.life.hu/szorakozz/20130828-george-clooney-szinesz-hajoval-erkezett-a-70-velencei-filmfesztivalra.html Madonna viszi haza a legtöbb pénzthttp://www.life.hu/szorakozz/20130828-madonna-popdiva-a-vilag-legjobban-kereso-hiressege-iden-a-forbes.html Pár helyen pótolják az elmaradt tűzijátékot a Balatonnálhttp://www.life.hu/szorakozz/20130827-alsoorson-es-csopakon-potoljak-a-kedvezotlen-idojaras-miatt-elmaradt-augusztus.html