Álompárok szakításai, sztáresküvők, kismamák és néhány balhé - nagyjából így jellemezhetnénk a nyár utolsó hetét, már ami a sztárvilágot illeti. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Hosszú Katinka úszónő néhány napja ment férjhez, méghozzá az álomszép Seychelles-szigetek homokos tengerpartján. Pár nappal később a sportolónő a közösségi oldalán megmutatta, milyen ruhában mondta ki a boldogító igent. Jól választott! Palácsik Tímea is tündökölt az esküvőjén - a világsztárokkal megspékelt lagzin mindenki ott volt, aki számít. Az esküvő után pedig Andy Vajna és Timi a Paradicsom felé vették az irányt - Bora Borán pihenték ki a lagzi fáradalmait, melyről az újdonsült feleség meg is osztott néhány fotót az interneten. A szép magyar színésznő, Osvárt Andrea is menyasszonyi ruhában tündökölt, ő azonban csak egy filmszerep kedvéért. Messze van még az oltártól azonban Rippel Feri, akiről csak nemrég derült ki, hogy új kedvese egy igen fiatal szépség. De Liptai Claudia is a fellegekben jár: a dögös tévés választottja egy nála jóval fiatalabb, 26 éves úriember.

Forrás: Facebook/Katinka Hosszu

A lagzik után jöjjön a feketeleves - a héten derült fény arra, hogy Hollywoodban két álompár kapcsolata is tönkrement. Monica Bellucci és Vincent Cassel 17 együtt tölött év után jelentette be a válást, de Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones kapcsolata sem bírta tovább. Ők 13 évnyi házasság után úgy döntöttek, hogy különválnak, mert megromlott a kapcsolatuk. Mi azért szurkolunk nekik!

Forrás: AFP

A válások mellett a balszerencse sem kerülte el a sztárokat. Palotás Petra elgázolt egy biciklist, Oszvald Marika pedig összetörte magát. "Nálam ez egy hétköznapi dolog, állandóan tele vagyok sérülésekkel, nem tudok vigyázni magamra még ennyi idős koromban sem. Most az történt, hogy egymás nyakában voltunk a medencében és játszottunk, amikor leestem, de sajnos útban volt a medence széle, úgyhogy eltaláltam, és most van egy szép kis monoklim, amit Kokó is megirigyelhetne" - mesélte a színésznő. B. Tóth László is pórul járt: navigátorként szeretett volna részt venni egy nemrég rendezett ralin, ám végül neki kellett vezetnie.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Kismamafronton is igen mozgalmas volt ez a hét - a napokban ugyanis megszületett Fergie és Josh Duhamel babája - a pici egy igen különleges nevet kapott. Ördög Nóri is megmutatkozott a szülés után - a műsorvezető fantasztikus formában van, itt meg is mutattuk, mennyire. Katalin hercegnő sem panaszkodhat: egy hónappal a szülés után ismét karcsú a bájos kismama.

Forrás: AFP

Megmutatta új tetkóját a szexi David Beckhamhttp://www.life.hu/szorakozz/20130830-david-beckham-egykori-futballsztar-megmutatta-uj-tetovalasat-a-tengerparton.html 10 magyar film a |80-as évekből, amit látnod kellhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130829-szorakozas-film-mozi-10-magyar-film-a-80as-evekbol.html Sosem látott sztárfotók kerültek előhttp://www.life.hu/szorakozz/20130828-lifenight-sosem-latott-andy-warhol-fotok-kerultek-elo-a-sztarokrol.html Táncoló jegyellenőrök, balettozó takarítókhttp://www.life.hu/szorakozz/20130829-carmina-burana-flashmob-a-becsi-palyaudvaron-video.html Ferenc pápa menzán ebédelhttp://www.life.hu/szorakozz/20130829-ferenc-papa-mindennapi-eleterol-kozolt-egy-reszletes-cikket-az-egyik.html