David Beckham félmeztelenre vetkőzött a strandon és megmutatta új tetoválását. Köszönet neki a látványért!

Alig, hogy kiderült, David Beckham feleségétől, Victoriától egy újabb tetkót kapott ajándékba, az egykori futballsztár el is dicsekedett vele a tengerparton. Az új szerzemény, amely a 33. minta a testén, mellkasa jobb oldalán található. A fotót itt nézhetitek meg róla.

Forrás: Instagram/hm
David a H&M reklámjában

A Daily Mail szerint a tetoválás kissé nehezen kivehető, de valószínű, hogy Jézust ábrázolja, amint három kerub kiemeli őt a sírból. A hármas szám szeretett fiaira utal, Brooklynra, Romeóra és Cruzra, akikkel együtt szörfözött a minap Malibun.

Tetkót kapott feleségétől David Beckhamhttp://www.life.hu/legytrendi/20130827-david-beckham-egykori-profi-focista-tetovalast-kapott-felesegetol-victoria-beckhamtol.html David Beckham megint levetkőzött - fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/20130821-david-beckham-egykori-sztarfocista-ismet-alsonadragban-reklamozza-egy-aruhazlanc-termekeit.html David Beckham lesz a következő James Bond?http://www.life.hu/szorakozz/20130627-victoria-beckham-divattervezo-szerint-ferje-david-beckham-focista-lenne-a.html Brad Pitt David Beckhamet akarjahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130604-brad-pitt-amerikai-szinesz-szeretne-ha-gyermekeit-david-beckham-tanitana.html David Beckham: el a kezekkel a lányomtól!http://www.life.hu/szeress/20130604-david-beckham-visszavonult-futballsztar-foggalkorommel-vedi-kislanyatol-harpertol-a-pasikat.html