A tinisztárra egy kanadai szórakozóhelyen rontott rá támadója. Néhány szemfüles bulizó pedig meg is örökítette az esetet.

Egy torontói szórakozóhelyen támadtak rá Justin Bieberre. A 19 éves énekes épp a védett VIP részleget készült elhagyni, hogy együtt bulizhasson a tömeggel. Egy feldühödött férfi azonban valamiért rátámadt a tinibálványra és pólójánál fogva próbálta földre teríteni. Néhány szemfüles bulizó nem szégyellte lencsevégre kapni az esetet, amelyeket ide kattintva te is megnézhetsz.

Forrás: AFP

Bieber azonban nem hagyta magát és rúgásokkal próbálta kivédeni a támadást. Nem sokkal később pedig a biztonságiak is a segítségére siettek és kidobták a klubból a verekedőt. Szemtanúk szerint a heves vérmérsékletéről híres énekes ezután önszántából indult haza. Rendőrségi feljelentés nem történt, a sztár szóvivője pedig nem akart nyilatkozni az esetről. Nemcsak a fogát hagyta ott majdnem a tinik kedvence. Állítólag 40 ezer dollárt érő aranynyakláncának is nyoma veszett, amely valószínűleg a verekedés során esett le a nyakáról.

Férjes nőre hajt a tinisztárhttp://www.life.hu/szeress/20130628-justin-bieber-enekes-allitolagos-uj-baratnoje-jordan-ozuna-meg-hazas.html Igazi nővé érett az egykori tinisztárhttp://www.life.hu/life/galeria/20130412-fotokon-akkor-es-most-emma-watson-a-harry-potter-szinesznoje.html Félmeztelenül pózol a tinisztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130411-lifenight-ashley-tisdale-enekesno-a-high-school-musical-sztarja-cimlapfoton.html Így tette tönkre a tinisztárt a hírnévhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130121-helen-flanagan-szinesznot-tonkretette-a-hirnev.html Mindenét kipakolta az egykori tinisztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20130115-nagyon-melyen-dekoltalt-ruhaban-jelent-meg-gabrielle-union-szineszno.html