Dakota Johnsont tartják most a legnagyobb esélyesnek az erotikus regény filmes adaptációjának főszerepére.

Újabb név merült fel, hogy ki játszik majd A szürke ötven árnyalata című nagysikerű regény filmváltozatában. Sokak szerint most Dakota Johnson a befutó, aki a Közösségi háló című filmből is ismerős lehet. A 23 éves színésznő megtestesíti mindazt az ártatlanságot, ami a regénybeli Anastasia Steele karakterét jellemzi, ugyanakkor hitelesen játszhatja a csábító nőt is, akiben felébred a szexuális ragadozó - írja a UIP.

Forrás: AFP
Dakota Johnson

Dakota egyébként Don Johnson és Melanie Griffith lánya, így bizonyára van egy kis hátszele. Ahogy a Life.hu is megírta, korábban Mila Kunis is pályázott a szerepre. De szóba került még Emma Watson és Amanda Seyfried is. Az biztos, hogy a rendezői székben a brit direktor, Sam Taylor-Johnson ül majd. Izgatottan várjuk a hivatalos hírt a szereplőkről. A producerek azt ígérik, hogy szeptember közepére már biztosan meglesznek a nevek.

Film készül a szexbotrányba keveredett miniszterelnökrőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20130901-film-keszul-a-szexbotranyba-keveredett-silvio-berlusconi-volt-olasz-miniszerelnokrol.html 5 színész, aki sose legyen Batmanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130828-ben-affleck-lett-batman-es-nem-robert-pattinson-tom-cruise.html A világ legjobb irodáihttp://www.life.hu/szorakozz/20130829-lifenight-a-vilag-legjobb-irodai.html Palácsik Tímea tangában fotózkodotthttp://www.life.hu/szorakozz/20130831-palacsik-timea-magyar-celeb-andy-vajna-neje-tangaban-fotozkodott.html Friderikusz Sándor a legnagyobb király!http://www.life.hu/szorakozz/20130830-televiziozas-a-kezdetekben-ilyen-volt-az-elso-friderikuszshow.html