Elhunyt feleségéhez írt dalszöveget Fred Stobaugh, akinek szerzeménye ma a slágerlisták élén áll. Megható történet.

Fred Stobaugh 76 év házasság után veszítette el imádott feleségét, Lorraine-t, aki ez év áprilisában hunyt el. A 96 éves férfi 1938-ban találkozott először majdani feleségével, és elmondása szerint első pillantásra beleszeretett.

Forrás: Youtube

Bár Fred nem zenész, előtte pedig nem is próbálkozott még hasonlóval, mégis úgy érezte, be kell neveznie az illinoisi Green Shoes Studo online énekes-dalszerző versenyére. Megírta a szöveget, amelynek az Oh Sweet Lorraine címet adta. Borítékban elküldött levele nagy meglepetést okozott a stúdiósoknak, akiket azonnal megérintett már a dalszöveg első néhány sora. Bár kész számot vártak a pályázatra és Fred küldeménye egyetlen feltételnek sem felelt meg, a verseny kiírói mégis valóra váltották a férfi álmát. Dalt írtak a szöveghez, amit profi zenészekkel stúdióban vettek fel. Az Oh Sweet Lorraine pedig ma már az elsők között szerepel az iTunes listáján. Hallgassátok meg ti is:

 

Valóra vált egy igaz szerelem a Szigeten - videóhttp://www.life.hu/szeress/20130809-ket-szerelmes-talalkozasa-a-szigeten-miutan-egy-evig-nem-lattak.html Elkerüli a szerelem Szilveszter gazdáthttp://www.life.hu/legykepben/20130729-szilveszter-gazda-az-rtl-klub-sztarja-meg-mindig-nem-talalt.html David Hasselhoff a szerelemre szomjazikhttp://www.life.hu/szorakozz/20130705-david-hasselhoff-szineszenekes-egy-jegeskave-reklam-kedveert-vonaglik-a-tengerparton.html Ilyen az életre szóló szerelemhttp://www.life.hu/szeress/20130702-ron-es-eileen-negyevesen-menyasszonynak-es-volegenynek-oltozott-egy-farsangon.html