A fürdőruhás képeiről ismert Ireland Baldwin ezúttal egy sütemény dobozát nyalogatta szenvedélyesen, amelyet nem félt közzétenni Instagramján sem.

Ireland Baldwin már megint nem bírt magával. Kim Basinger és Alec Baldwin egy szem közös lánya ezúttal nem bikinis képet osztott meg magáról. A mostanában modellkedéssel kacérkodó sztárcsemete egy sütisdobozt nyalogat szemérmetlenül. "Mint két tinédzser egy iskolai buliban" - szólt a 17 éves lány vicces megjegyzése a képhez. Vajon mit szól ehhez a sztárapuka? Ireland instagramos nyalakodós videóját itt nézhetitek meg:

 

Felfelé tör a legújabb sztárcsemete-generációhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130821-patrick-schwarzenegger-riley-keough-ireland-baldwin-es-georgia-may-jagger.html Durván kigyúrta magát a sztárcsemetehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130608-patrick-schwarzenegger-sztarcsemete-arnold-schwarzenegger-fia-durvan-kigyurta-magat.html Hoppá! Megmutatta fenekét a sztárcsemetehttp://www.life.hu/szepulj/20130329-ireland-baldwin-alec-baldwin-es-kim-basinger-lanya-felkapott-modell.html Pizsamában jár az utcán a sztárcsemetehttp://www.life.hu/gyogyulj/20130212-courtney-cox-szineszno-kislanya-coco-pizsamaban-ment-az-utcara.html Káprázatos fiatal nő lett a sztárcsemete - Fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121214-hatalmasat-nott-az-51-eves-sztar-heather-locklear-15-eves.html