Michelle Keegan az ágyban csókolózott a barátjával. Vajon minek kellett ehhez a telefon?

Michelle Keegan szerelmes. És úgy tűnik, azt szeretné, ha ezt mindenki tudná. A Coronation Street sztárja, aki egyébként nem tartja magát szexinek, az Instagramján osztotta meg azt a meghitt fotót, amelyen épp barátjával, Markkal bújnak össze az ágyban.

Forrás: Instagram/Michelle Keegan

Míg a srác kedvesen csókolgatja a 26 éves színésznőt, addig Michelle a kamerába mosolyog. A sztárnak közben még arra is volt ideje, hogy az internetre is közzétegye boldogságát. Hiába, a szerelemnek is haladnia kell a korral.

Heves csókcsatába keveredett Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130902-robert-pattinson-az-alkonyat-filmek-szinesze-a-dior-homme-parfumreklamjaban.html Leszbikus csókot váltott a két sztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130808-lifenight-leszbikus-csokot-valtott-egymassal-a-ket-modell.html Más nővel csókolózott Orlando Bloomhttp://www.life.hu/szeress/20130808-orlando-bloom-szinesz-egy-fekete-szepseggel-condola-rashaddal-csokolozott-a.html Adj egy csókot! - Így szeretnek a sztárokhttp://www.life.hu/life/galeria/20130705-a-csok-vilagnapja-julius-6an-van-fotokon-mutatjuk-hogyan-csokoloznak.html Johnny Depp élő adásban csókolt meg egy férfithttp://www.life.hu/szorakozz/20130703-johnny-depp-szinesz-elo-adasban-megcsokolta-jimmy-kimmelt-az-esti.html