Irina Shayk modell színésznő film szerep forgatás világsztár Andy Vajna Magyarország Hollywood Palácsik Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy lépésekben halad Andy Vajna feleségének filmes karrierje, aki a Magyarországon forgatott Hercules: The Thracian Wars című hollywoodi produkcióban kapott szerepet - írja a Bors.

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy Vajna Tímea - vagy ahogy mi megismertük: Palácsik Tímea - nyúlfarknyi szerepet kapott egy magyar játékfilmben. Úgy látszik, rohamléptekben halad Andy Vajna feleségének színészi karrierje, aki nemrég a hazánkban forgatott Hercules: The Thracian Wars című filmben kapott szerepet.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Voltunk kint a forgatáson, és nagyon tetszett. Találkozhattam Irina Shaykkal is, gyönyörű nő. Egyelőre csak annyit tudok, hogy egy macedón nőt játszom majd, de a részletekről csak később lesznek információim" - árulta el Tímea a Borsnak. A filmben nemcsak Cristiano Ronaldo barátnője szerepel majd. A főszerepet Dwayne Johnson fogja játszani és a 19 éves magyar szupermodell, Palvin Barbara is szerepel majd a hollywoodi produkcióban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.