A fiatal énekesnő anyaszült meztelenre vetkőzött és kalapácsot is nyalogat legújabb klipje kedvéért. Lehet ezt még fokozni?

Alig látott napvilágot Miley Cyrus legújabb klipje, a Wrecking Ball dalához készült kisfilm máris nézettségi rekordokat döntöget. Nem hiába, hiszen a videó meglehetősen provokatívra sikeredett. Miley legutóbbi videója, a We Can't Stop is kiverte a biztosítékot. A Disney egykori sztárja láthatóan élvezi a polgárpukkasztást, ezért is dönthetett úgy, hogy egy szál semmiben pucérkodik egy vasgolyón hintázva.

Forrás: Northfoto
A többi extrém fotót nézd meg galériánkban!

Természetesen most sincs hiány nyelvnyújtogatásokból és nyalakodásokból sem. A provokatív klip a híres fotográfus, Terry Richardson munkáját dicséri, akinek kamerája előtt olyan sztárok álltak már, mint Lindsay Lohan és Kate Upton. Az alábbi videóban te is megnézheted, hogyan meztelenkedik Miley:

 
Hoppon maradt Miley Cyrushttp://www.life.hu/legytrendi/20130908-anna-wintour-nem-engedi-hogy-miley-cyrus-a-vogue-magazin.html Miley Cyrus sztriptízklubba járhttp://www.life.hu/szorakozz/20130727-miley-cyrus-enekesszineszno-sztriptiz-klubokba-jar-es-megbotrankoztat-neha.html Mégis lesz esküvője Miley Cyrusnak?http://www.life.hu/szeress/20130710-miley-cyrus-szineszenekesnot-es-volegenyet-liam-hemsworth-szineszt-egyutt-lattak.html Teljesen belilult Miley Cyrushttp://www.life.hu/legytrendi/20130305-miley-cyrus-a-fiatal-enekesszineszno-kisse-elbenazta-a-hajszokitest.html Cicivillantáson kapták Miley Cyrusthttp://www.life.hu/szepulj/20130211-miley-cyrus-amerikai-enekesno-cicit-villantott-a-grammy-elopartyjan.html