A Nemzeti Színház volt igazgatója milliókat kaszál új könyvével, amit egy nap alatt szétkapkodtak a vásárlók.

Sokan kíváncsiak Csáki Judit Alföldi színháza - Öt nemzeti év című könyvére, ami megjelenése után már másnap a toplisták élére került. A könyvben leírt történetek, mint például Stohl és Alföldi vitája  és a Jászai Mari-díjas színész-rendező személye önmagában garancia a sikerre. A toplistás könyv pedig jelentős anyagi haszonnal kecsegtet - tudta meg a Bors.

Forrás: RTL Klub, Fotó: Bársony Bence

"A bemutató utáni első hétvégén több ezer darab fogyott a könyvből. Számított rá a kiadó, hogy nagy lesz az érdeklődés, de arra nem, hogy azonnal a sikerlisták élére is kerül" - mesélte Büchler András, a Libri Kiadó PR-vezetője, aki megerősítette: máris megkezdte a nyomda az utánnyomást. Maga a címszereplő is meglepődött. "Hozzá vagyok szokva, hogy bármit is csinálok, a körül felhajtás van, de ilyen hevességű még nem volt az életemben" - mondta Alföldi, aki a kötetben nyíltan beszél homoszexualitásáról is.

Két kisfiú Supermanhez indul Irakbólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130911-mozi-film-szorakozas-ket-kisfiu-supermanhez-indul-irakbol.html Bikiniben rázta magát az X-Factor sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130910-bikiniben-lejtett-szexi-tancot-nicole-scherzinger-enekesno-a-brit-xfaktor.html Friderikusz Sándor újra műsort vezethttp://www.life.hu/szorakozz/20130911-friderikusz-sandor-a-sztarban-sztar-cimu-tv2es-zenei-show-musorvezetoje.html Óriási melleivel masszírozza vendégeit egy nő (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130911-egy-amerikai-no-hatalmas-melleivel-masszirozza-vendegeit.html Sokba kerül az Éjjel-nappal Budapesthttp://www.life.hu/szorakozz/20130911-az-ejjelnappal-budapest-cimu-sorozat-miatt-milliokra-buntettek-az-rtl.html