betegség Simon Cowell Egyesült Államok tehetségkutató showműsor X-Factor vak énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak a zsűrit, hanem egész Amerikát meghatotta az X-Factor indulójának, Rion Paige-nek a produkciója, aki egy veleszületett ritka betegség miatt nem bírja használni a karjait.

Pár nap alatt több millióan látták Rion Paige x-factoros szereplését a neves videomegosztó oldalon. A 13 éves lány nevét valóban érdemes megjegyezni, hiszen biztosan hallunk még róla a jövőben.

Forrás: Youtube
Forrás: Youtube

Megríkatta Amerikát Rion Paige

Rion Paige, aki egy veleszületett betegség miatt nem tudja használni a karjait és az egyik szemére vak, teljesen lenyűgözte produkciójával az amerikai showműsor zsűrijét. Még a szigorúságáról hírhedt Simon Cowell (aki nemrég barátja feleségét ejtette teherbe) is állva tapsolta meg a tehetséges versenyzőt. "Szerintem a szó szoros értelmében rendkívüli vagy" - véleményezte a lányt a szám végén, amelyet a következő videóban te is megnézhetsz:

Az Attraction nyerte a világhírű tehetségkutatóthttp://www.life.hu/szorakozz/20130608-az-attraction-nyerte-a-britains-got-talent-tehetsegkutatot-angliaban.htmlŐ világ legtehetségesebb medvéje - videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20130603-egy-orosz-medve-tancol-es-trombital-elkepeszto-video.htmlŐstehetség és cuki kislány Az ének iskolájábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130420-ostehetseg-es-cuki-kislany-az-enek-iskolajaban-a-tv2n-friderikusz.htmlMagyar takarítónő sikere a szerb tehetségkutatóbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130228-bus-hajnalka-magyar-takaritono-a-szerb-ja-imam-talenat-tehetsegkutatoban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.