A sorozat két férfiszínésze, Stephen Amell és Colton Haynes is megvált ingjétől néhány fotó kedvéért és persze a hölgyrajongók legnagyobb örömére.

Akik eddig nem ismerték A zöld íjász című sorozatot, azok Stephen Amell és Colton Haynes kockahasa után egy életre megjegyzik. Hogy miért vagyunk ebben olyan biztosak, arról ide kattintva nézhetsz képeket.

Forrás: AFP

A 32 éves Amelltől eddig sem állt távol a vetkőzés, hiszen a sorozatban rengeteg jelenetet kellett már forgatnia ing nélkül. Hozzá csatlakozott a második évadtól a 25 éves Haynes is, aki valószínűleg nemcsak kidolgozott izmaival, hanem már a puszta nézésével is lányok millióinak szívét ejti majd rabul.

Rita Ora félmeztelenül provokálhttp://www.life.hu/legytrendi/20130702-lifenight-provokativ-kepek-keszultek-rita-ora-enekesnorol-aki-felmeztelenul-pozol.html Félmeztelenül izmozott a rapper - szexi fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130611-daddy-rapper-meztelen-felsotestet-es-izmait-mutogatta-instagram-oldalan.html Dühös lett félmeztelen fotója miatt a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130604-lifenight-tudta-nelkul-jelent-meg-kate-upton-felmeztelen-kepe-a.html Félmeztelenül pózol Lenny Kravitz lányahttp://www.life.hu/szepulj/20130502-lenny-kravitz-zenesz-lanya-zoe-felmeztelenul-pozol-az-egyik-magazin.html Félmeztelenül pózol a tinisztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130411-lifenight-ashley-tisdale-enekesno-a-high-school-musical-sztarja-cimlapfoton.html