Szívszorító videó egy cuki kiskutyáról, akit egy föld alatti csőből szabadítottak ki.

A Michigani Humane Society elnevezésű mentési osztály tavaly februárban kapott egy kétségbeesett hívást, hogy egy négyhetes kiskutya bajban van, beszorult egy föld alatti csőbe. Azonnal a helyszínre mentek, ahol a blökit látni nem lehetett, csak hallani a nyüszítését.

Forrás: Youtube
A kutya itt már biztonságban

Kamerát juttattak a csőbe, hogy pontoson meghatározzák, hova szorult be az eb. Közben hívták a menhelyeseket is. Fáradságot nem kímélve szabadították ki az apróságot, aki nagyon fiatal, mindössze egyhónapos. Plédbe csavarba nyugtatták meg a picurka ebet. Remélhetőleg nem viselték meg nagyon a történtek és ma már nyugodt, gazdis életet él! A mentésről készült egy videó is, amit itt nézhettek meg!

Lady Diana utolsó szerelmehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130918-mozi-film-szorakozas-lady-diana-utolso-szerelme.html A Bestiák egykori sztárja az X-Faktorban próbálkozikhttp://www.life.hu/szorakozz/20130918-miss-bee-a-bestiak-egyuttes-egykori-tagja-indul-a-2013as.html Halála után is jutalmazzák Pavarottithttp://www.life.hu/szorakozz/20130918-luciano-pavarotti-olasz-tenort-posztumusz-eletmudijjal-tuntetik-ki-a-classic.html Törökországban csinál karriert Péter Szabó Szilvihttp://www.life.hu/szorakozz/20130918-peter-szabo-szilvi-a-nox-egykori-enekesnoje-torokorszagban-lepett-fel.html Hatalmas sikert aratott a beteg lányhttp://www.life.hu/szorakozz/20130918-egy-sulyosan-beteg-lany-rion-paige-hatalmas-sikert-aratott-produkciojaval.html