A filmproducer szerint annak, hogy felesége szerepel egy filmben, se hozzá, se a Filmalap döntéseihez nincs köze. Ő nem befolyásolt senkit - állítja.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, nemrég derült ki, hogy Andy Vajna ifjú felesége, Vajna Tímea is játszik a Filmalap támogatásával készült, Magyarországon forgó, Hercules: The Thracian Wars című hollywoodi produkcióban. Az Origo megszólaltatta a kormánybiztost a témában.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Andy Vajna és felesége, Vajna Tímea

"A feleségem próbálja bontogatni a szárnyait, és ki szeretné próbálni, hogy tud-e a filmszakmában érvényesülni. Rendszeresen jár castingokra. Forgatott a Die Hard 5-ben, most szerepelni fog a Hercules-ben. A Megdönteni Hajnal Tímeát-ban is volt egy olyan szerep, amellyel megkeresték. Aztán átgondolta, és úgy döntött, hogy mégsem vállalja el. Annak, hogy ő próbál szerepelni egy filmben, semmi köze nincs a Filmalap döntéseihez. Talán azt mondom nekik, hogy szavazzatok igennel, mert abban Timi fog szerepelni? Ha ilyen alapon építettem volna fel a szervezetet, akkor nem tudnék tükörbe nézni" - mesélte a kormánybiztos.

Beszélt arról is, hogy a Herculesen kívül idén legalább nyolc külföldi filmet leforgattak Magyarországon, jövőre ezt próbálja megemelni tízre. És bevallotta azt is, hogy nemrégiben történt esküvője és nászútja miatt mostanában nem maradt ideje megnézni egy jó filmet. Az Andy Vajnával készült interjút teljes egészében az Origon olvashatod.

Andy Vajna megfiatalodott ifjú neje melletthttp://www.life.hu/legykepben/20130909-andy-vajna-filmproducer-megfiatalodott-felesege-vajna-timea-mellett.html Luxusnászúton van Timi és Andy Vajnahttp://www.life.hu/szorakozz/20130827-andy-vajna-es-felesege-timea-bora-boran-toltik-a-mezesheteket.html Összeházasodott Andy Vajna és Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20130819-osszehazasodott-andy-vajna-es-palacsik-timea.html Andy Vajna megbízik menyasszonyábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-andy-vajna-filmes-producer-tovabbra-is-megbizik-menyasszonyaban-palacsik-timeaban.html Világsztárokkal forgat Vajna Tímeahttp://www.life.hu/szorakozz/20130910-palacsik-timea-andy-vajna-felesege-szerepet-kapott-es-vilagsztarokkal-forgat.html