Mozgalmas hetet tudhatnak maguk mögött a hírességek: sztárcsemetékben ezúttal sem volt hiány, a magyar celeblányok is kitettek magukért, és az új X-Faktor is sok izgalmat ígér. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Szabó Zsófi és barátnője, Sarka Kata nem unatkoztak a héten. A Jóban Rosszban szőkeségét kutyasétáltatás közben megkergették a vaddisznók, ezt pedig a sztár meg is osztotta a közösségi oldalán. De ennél sokkal érdekesebb volt az a hír, miszerint a fiatal színésznő újabban szextanácsadóvá avanzsált, és sikamlós témákban válaszolgat a hozzá fordulóknak. Zsófi kebelbarátnője, Sarka Kata pedig nemrég olyan dologra vetemedett, amilyenre még soha: a barna szépség dalra fakadt, ez pedig egyáltalán nem volt könnyű számára. Hajdú Péter nejének könnyebben ment a pózolás, nemrég ugyanis csillogó ékszerek és egyedi tervezésű cipők kedvéért megszabadult a ruháitól. Tóth Gabi is vagány dologra szánta el magát: az énekesnő, aki a héten Szily Nórának adott egy igen őszinte interjút, új tetoválást varratott magára, méghozzá nem is akárhová.

Forrás: Instagram/tothgabi

A héten a hazai hírességek a külsejükre is nagyon odafigyeltek. Völgyi Zsuzsi, a Romantic egykori énekesnője most már szőke fürtökkel csábít, Gombos Edina pedig férjével, Albertóval plasztikáztat. Győzike felesége, Bea pedig úgy döntött, 39 évesen másodszor is levetkőzik a nyuszis magazinnak. Persze a neje döntését nem hagyta szó nélkül Győzike: a celeb Az édes élet című műsorban folymatosan kritizálta Bea alakját. A showman itt mesélt arról is, hogy a hiúsága az oka annak, hogy nem tud többé gyermeket nemzeni. Bevallása szerint ez lett az eredménye folyamatos fogyókúrájának. A koplalás mellett táplálék-kiegészítőket szedett, ezek miatt a spermiumok felmondták a szolgálatot.

Forrás: Facebook/Gáspár Győzike

A héten babafronton is aktívak voltak a sztárok: megszületett Győrfi Pál és Adrien harmadik gyermeke, Linda. Másodszor is anya lett a Jóban Rosszban fiatal szépsége, Szorcsik H. Viki, de Balássy Betti és Varga Feri is izgatottan várják második csemetéjük érkezését. A fellegekben jár Kőváry Anett rádiós is, aki két hete adott életet első gyermekének. A napokban először mutatta meg álomszép babáját Fergie és férje, a szexi Josh Duhamel, Jennifer Aniston azonban még nagyon nem tart itt. A színésznőről ugyan felröppent a hír, hogy babát vár, a sztár szerint azonban erről szó sincs. Az azonban igaz, hogy már egy éve próbálkoznak a kedvesével. Mi szurkolunk nekik!

Forrás: Northfoto

Az X-Faktor háza táján is zajlott az élet. Hegyi Ákos, az egyik versenyző pánikrohamot kapott a mentorok beszólásai miatt, és úgy fest, szerelmesek párbajára is számíthatunk majd a tehetségkutatóban. Karsai Kata egyébként a Megatánc felfedezettjének, Karsai Zitának a féltestvére, sőt, a lányok hasonlítanak is nagyon egymásra. De nem ők az egyetlen sztárrokonok a műsorban: ByeAlex unokatestvére, Tóth Marcell is továbbjutott az első fordulóból. Jó néhány régi ismerős is feltűnik a show-ban: Szabó Ádám, a Csillag születik harmonikása is énekel, és a Barátok köztben is dalolással foglalkozó Bozsek Márk is énekesi babérokra tör.

Andy Vajna: Timi döntése, hogy filmezni akarhttp://www.life.hu/szorakozz/20130920-andy-vajna-kormanybiztos-szerint-nem-befolyasolta-a-filmalapot-hogy-neje.html Meseparkot terveznek a Vidámpark helyérehttp://www.life.hu/szorakozz/20130919-csaladi-szorakoztatopark-es-meseparkot-tervezne-a-vidampark-helyen-az-allatkert.html Wolf Kati Hongkongba költözikhttp://www.life.hu/szorakozz/20130919-wolf-kati-enekesno-csaladjaval-hong-kongba-koltozik.html Így szabadítottak ki egy tündéri kölyökkutyáthttp://www.life.hu/szorakozz/20130919-egy-michigani-mentesi-reszleg-kiszabadit-egy-negyhetes-tunderi-kutyat-a.html Weisz Fanni Oscar-gyanús filmszerepet kapotthttp://www.life.hu/szorakozz/20130919-weisz-fanni-hallasserult-modell-szerepet-kapott-a-kincsem-cimu-filmben.html