A Barátok közt Vili bácsiját alakító Várkonyi András parasztasszony és transzvesztita lett.

Várkonyi András női ruhában bájolog - persze csak egy szerep kedvéért. A színész izgalmas kihívásnak tekinti a munkát és külön öröm számára, hogy a Színház vagy szex című darabban most először lányával együtt lép színpadra - tudta meg a Blikk. 

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Női ruhába kell majd bújnom, de hogy ennek pontosan mi az oka, egyelőre nem árulom el" - titokzatoskodott András, aki blúzát a pilisvörösvári asszonykórus egyik tagjától kölcsönözte. Magas sarkút azonban nem sikerült találni 48-as méretű lábára. "Apu büszke arra, hogy ekkora lába van" - tette hozzá Várkonyi Andrea, aki először játszik együtt édesapjával. "Többször kértem tőle tanácsot és adott. Azt mondja, ha már 18 évesen nem tudott lebeszélni erről a szakmáról, akkor, ha tud, a segítségemre van"- tette hozzá a színésznő, aki a szeptember 29-én debütáló darabban egy színészi ambíciókkal bíró takarítónőt játszik.

Liptai Claudiával nyaralnának a legtöbbenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130923-liptai-claudia-szineszmusorvezetovel-nyaralna-a-legtobb-magyar-egy-friss-felmeres.html Saját magával csókolózik Mel Bhttp://www.life.hu/szorakozz/20130919-mel-b-a-spice-girls-egykori-enekesnoje-sajat-magaval-csokolozik.html Íme a világ legkülönösebb hídjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130919-ime-a-vilag-egyik-legkulonosebb-hidja.html Programtippek vasárnapra - szeptember 22.http://www.life.hu/szorakozz/programok/20130920-program-kiallitas-fesztival-programtippek-vasarnapra-szeptember-22.html Vagány csajok hete - Bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130920-bulvarkoktelban-szerepel-sarka-kata-szabo-zsofi-toth-gabi-jennifer-aniston.html