Alföldi Róbert nem csak remek rendező, hanem kiváló festő is. A személye körül kialakult botrányok pedig még kelendőbbé tették alkotásait.

Alföldi Róbert, aki nemrég hatalmasat kaszált önéletrajzi könyvével, állítólag csak akkor ragad ecsetet, ha érzelmileg olyan állapotba kerül, amit a vásznon tud a legjobban kifejezésre juttatni. A Bors információja szerint a 2000-es évek elején készült egyik képét, a Korlátot egyenesen 1,5 millió forintért kínálja megvételre jelenlegi tulajdonosa.

Forrás: RTL Klub, Fotó: Bársony Bence

"Öt képet rendeltem évekkel ezelőtt Alföldi Róberttől. Nagyon alapos munkát végzett: megkértem, hogy a fal és a kanapé színéhez is passzoljanak a képek. Költözés miatt hármat már eladtam. Mind aláírással és névre szóló bizonyítvánnyal rendelkezik" - mesélte a lapnak Kakuk Csaba, műgyűjtő. A lap szerint igazgatósága idején Alföldi egy ideig a Nemzeti Színház műtermében festett, legjobb korszakának pedig éppen a 2000-es évek elejét tekintik a szakértők. Bár Alföldi művei drágának tűnnek, hozzáértők úgy vélik, áruk nem irreális. "Két szempontot kell figyelembe venni az árnál. Egyrészt a 2000-es évek elején a világgazdasági válság még nem volt hatással a műkereskedelemre, mára viszont igen. Ez lefele vinné a tarifát, viszont a Nemzeti Színház és az Alföldi személye körül kialakult hangulat megfigyelhetően növelte a képek árát" - magyarázta Forró Tamás, a Belvedere Szalon ügyvezetője.

Liptai Claudiával nyaralnának a legtöbbenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130923-liptai-claudia-szineszmusorvezetovel-nyaralna-a-legtobb-magyar-egy-friss-felmeres.html Saját magával csókolózik Mel Bhttp://www.life.hu/szorakozz/20130919-mel-b-a-spice-girls-egykori-enekesnoje-sajat-magaval-csokolozik.html Íme a világ legkülönösebb hídjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130919-ime-a-vilag-egyik-legkulonosebb-hidja.html Programtippek vasárnapra - szeptember 22.http://www.life.hu/szorakozz/programok/20130920-program-kiallitas-fesztival-programtippek-vasarnapra-szeptember-22.html Vagány csajok hete - Bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130920-bulvarkoktelban-szerepel-sarka-kata-szabo-zsofi-toth-gabi-jennifer-aniston.html