Sebestyén Balázs és Vadon Jani majdnem ölre mentek, amikor azon vitáztak, melyikük a szexibb.

Hamarosan látható lesz az RTL Klubon Balázs és Jani új műsora, a Vundersőn és Zuperszexi. A műsorvezető páros a Celeb vagyok, ments ki innen! és a Kalandra fal! után most egy bátor, provokatív esti showműsorral jelentkezik, ahol ismert embereket hoznak majd kellemetlen helyzetbe.

Forrás: RTLKLUB

Balázs és Jani a tőlük már megszokott stílusban vitatja meg a hét legfontosabb közéleti és bulváreseményeit, miközben kibeszéli a legfelkapottabb hírességeket, sőt, a közönséget is aktívan bevonják a műsorba. Abban a kérdésben, hogy melyikőjük Vundersőn és melyikőjük Zuperszexi, nem nagyon tudtak dűlőre jutni. Mindketten úgy fogalmaztak: "Ebből nem hiszem, hogy bármilyen vita lenne köztünk. Ugyanis mindkét tulajdonság csak rám illik." Izgalmas műsor elé nézhetünk.

Vidám, színes festmény csüng a metróbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130925-julio-carrasco-breton-mexikoi-kepzomuvesz-szines-alkotasa-disziti-a-keleti.html Féllábú szteptáncos hihetetlen produkciója - videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20130924-evan-ruggiero-fiatal-szteptancos-csontrak-miatt-elveszitette-jobb-labat-de.html Botrány a Karthago bulijánhttp://www.life.hu/szorakozz/20130924-a-szigeti-ferenc-altal-vezetett-karthago-egyuttes-koncertjen-botrany-tort.html Megújult a Himnuszunk - hallgasd meg!http://www.life.hu/szorakozz/20130924-megujult-a-magyar-himnusz-rovidebb-es-frissebb-lett.html Liptai Claudia zsűrizi a sztárokathttp://www.life.hu/szorakozz/20130924-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-a-sztar-a-sztarban-cimu.html