Détár Enikő fogyás Richard Gere Liptai Claudia Jude Law bulvár Malek Miklós Bulvárkoktél Tolvai Renáta Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a hazai celebek házasodós kedvükben voltak, de fény derült néhány sztárpár titkára is. Détár Enikő egyre csak fogy, ismét szakított egy álompár - lássuk, mik is történtek a héten a sztárvilágban. Íme a Life.hu bulvárkoktélja.

Détár Enikő rengeteget fogyott mostanában. A színésznőnek korábban sem volt gondja az alakjával: mindig izmos volt és karcsú, most azonban csak úgy zörögnek a csontjai, és a keblein kívül más nem nagyon kerekedik rajta semmi. Sarka Kata azonban csúcsformában van: Hajdú Péter neje a közösségi oldalán mutatta meg, hogyan alakult tökéletessé a teste. Anne Hathaway színésznőnek azonban esze ágában sincs tovább fogyni: a sztár végre felszedett magára néhány kilót.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Párkapcsolati drámákból és lagziból sem volt hiány a héten. Míg Berki Krisztián és kedvese, Hódi Pamela végre elárulták, hogyan ismerkedtek meg, addig Berki exe, Szabó Zsófi végre őszintén mesélt új kapcsolatáról. Schell Judit színésznő egy új darab kedvéért szerelmi háromszögbe keveredett, Andy Vajna és felesége, Tímea Magyarország harmadik leggazdagabb emberétől, a pornóoldaláról híres Gattyán Györgytől bérli luxusotthonát. Richard Gere színész és felesége, Carey Lowell 11 év házasság után a válás mellett döntött, Malek Miklós és kedvese pedig oltár elé álltak. Az X-Faktor egykori mentora és kedvese, Kasia álomba illő körülmények között esküdött egymásnak örök hűséget Hawaiin, Tolvai Reni azonban még csak esküvői ruhákat nézeget - egyet meg is mutatott a közösségi oldalán.

Forrás: Facebook/Tolvai Renáta hivatalos oldala
Forrás: Facebook/Tolvai Renáta hivatalos oldala

Liptai Claudia körül is zajlik az élet: a TV2 sztárja a műsorvezetés helyett egy új szerepben próbálja ki magát, és zsűritag lesz a csatorna új műsorában. Itt remélhetőleg nem kell vetkőznie, Clau ugyanis nemrég elárulta, hogy sosem tenné be a lábát egy nudista strandra. Bezzeg Jude Law! A szexi világsztár legutóbb teljesen pucérra vetkőzött egy filmforgatás miatt, a hölgynézők legnagyobb örömére.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tündéri pandák, édes oroszlánok - cuki fotókhttp://www.life.hu/szorakozz/20130926-negy-oroszlankolyok-szuletett-gyongyoson-kinaban-pedig-14-pandabebi-cuki.htmlÉles szex a moziban (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130926-szex-film-program-eles-szex-a-moziban.htmlSegítség, maffiacsalád a szomszédom!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130925-mozi-szorakozas-film-segitseg-maffiacsalad-a-szomszedom.htmlRendőrautóban éneklő pasi az internet sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130925-robert-wilkinsont-ittas-vezetesert-letartoztattak-kanadaban-a-rendorautoban-queent-enekelt.htmlKésett, ezért kirúgták a híradósthttp://www.life.hu/szorakozz/20130925-elkuldtek-gajdos-tamat-az-atv-hiradosat.htmlÖsszeveszett Sebestyén Balázs és Vadon Janihttp://www.life.hu/szorakozz/20130925-sebestyen-balazs-musorvezeto-es-vadon-jani-musorvezeto-ujra-a-kepernyon.htmlVidám, színes festmény csüng a metróbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130925-julio-carrasco-breton-mexikoi-kepzomuvesz-szines-alkotasa-disziti-a-keleti.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.