Titkos randevúk, szakítás és nagy-nagy szerelem - igen sűrű hetet tudhatnak maguk mögött a hazai sztárok. Hogy kivel mi történt a héten, megtudhatod a Life.hu bulvárkoktéljából.

Szerelemben ezen a héten sem volt hiány, de volt, aki nem tudta kordában tartani az érzelmeit. A ValóVilág egykori szépfiúja, Cristofel állítólag nem bírt magával: mostani áldozata menyasszonya, Vivien. Ez nem az első eset lenne, hogy a kubai kezet emel egy nőre: korábban egykori kedvesét, Veronikát sem kímélte. Szerencsére jóval békésebben vélekedik a párkapcsolatokról Détár Enikő és Rékasi Károly, akik hosszú idő után először meséltek a házasságukról. Náluk már csak Liptai Claudia boldogabb: a TV2 műsorvezetője a héten mutatkozott először jóképű, fiatal kedvesével a nyilvánosság előtt. Hollywoodban is zajlik az élet, ezen pedig nem is csodálkozunk: George Clooney színész beújított egy dögös horvát modellt, Michael Douglas és neje pedig állítólag mégsem válnak.

MTI / Kallos Bea

Az érzelmek mellett cicikben is bővelkedtünk a héten. Míg az óriási mellű Lacey Wildd a 13. mellműtétjére készül, addig Pamela Anderson szemérmesen takargatta leghíresebb testrészét. Keresztes Ildi sem szégyenlős: az énekesnő nemrég tért haza spanyolországi nyaralásából, ahol ideje legnagyobb részét egy nudista öbölben töltötte. Vajna Tímea és Dobó Kata is nagyot domborított az egyik nagyszabású díjátadó gálán. Andy Vajna - akiről nemrég egy fiatalkori kép látott napvilágot - nagyon szerencsés ember, hiszen két gyönyörű nőt tudhatott a közelében.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Meglepő események nélkül sem múlhatott el az első októberi hét. A könyveivel mostanában igen jól kereső Frei Tamásról most derült ki, hogy 10 év után szakított kedvesével, ráadásul úgy fest, igen jó barátságba került Erdőhegyi Brigittával. Muri Enikő is a napokban mesélt először arról, hogy ő is volt már az a bizonyos harmadik fél egy kapcsolatban, ám mindez sokáig a tudta nélkül zajlott. Aki pedig azt hitte, több titok már nem derül ki Diana hercegnő életéről, az nagyon téved: nemrég előkerült ugyanis a hercegnő titkos szexnaplója. Mia Farrow is megosztott egy igen nagy titkot néhány nappal ezelőtt: a színésznő azt mondta, lehetséges, hogy Woody Allennel közös gyermeküknek nagy szerelme, Frank Sinatra az apja.

Forrás: AFP

Őrület - új úszónemet fedeztek fel Japánbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131004-elkepeszto-uszas-japanban-egymas-vallara-allva-rajtolnak-video.html Óriási pénisz lesett be élő adásban (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20131004-egy-cseh-hirado-elo-musoraba-veletlenul-egy-oriasi-penisz-kerult.html Szex, hazugság, televízióhttp://www.life.hu/szorakozz/20130927-hetvegi-teveajanlo-oktober-46ig.html Kiszáll A szürke ötven árnyalatából a főszereplőhttp://www.life.hu/szorakozz/20131001-charlie-hunnam-szinesz-kiszall-a-szurke-otven-arnyalata-filmes-adaptaciojabol.html Így kell stílusosan felmondani a munkahelyedenhttp://www.life.hu/szorakozz/20131001-vicces-videoval-mondott-fel-egy-fiatal-lany-marina-shifrin-a.html