Elképesztő videó tehetséges lányokról és fiúkról, akik a fergeteges mutatványokat a kisujjukból kirázzák.

Szurkolólányok? Sokaknak a gimnazista kosárlabdameccs szüneteiben táncikáló pomponos lányok ugranak be. Nos, időközben új műfaj született, profi, képzett cheerleaderekkel és lélegzetelállító technikákkal.

Forrás: Youtube

A CheerSounds Music rakta fel a legnagyobb internetes videómegosztó portálra legfrissebb videóját, amely egy fesztiválon készült: kidolgozott testű férfiak és nők hihetetlen trükköket mutatnak be. Van itt szaltó, kézenállás, pörgés, forgás, erőemelés ezerrel. A szenzációs videót itt te is megnézheted:

Ők az idei Nobel-díjasokhttp://www.life.hu/szorakozz/20131007-megvannak-az-idei-orvosi-nobeldijasok-harom-tudos-kapta-az-elismerest.html Szexi videó készült Kelly Brook naptárjábólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131006-kelly-brook-brit-modell-2014es-naptarjahoz-szexi-video-is-keszult.html Johnny Depp babákat gyűjt: sztárok furcsa hobbivalhttp://www.life.hu/szorakozz/20130924-furcsa-hobbik-es-a-sztarok-johnny-depp-szinesz-david-arquette.html Claudia és párja elválaszthatatlanokhttp://www.life.hu/szorakozz/20131006-liptai-claudia-es-mr-es-mrsbeli-partnere-tilla-elvalaszthatatlan-paros.html Miért szemérmeskedik Pamela Anderson?http://www.life.hu/szorakozz/20131004-pamela-anderson-a-baywatch-egykori-szinesznoje-felmeztelenul-nyaralt-parjaval-rick.html