Van olyan légikikötő, ahol úszni és mozizni lehet és akad, ahol még az ingeket is kivasalják.

Reptéren várakozni nem túl nagy boldogság, pláne, ha több óráról van szó. Az ember általában akkor is végez másfél óra alatt a kirakatnézéssel és a parfümszagolgatással, ha komótosan csinálja. Aztán marad az unalom. Ezen próbál változtatni jó néhány légikikötő. A CNN összegyűjtötte a legjobb helyeket, ahol minden az utasok kényelmét és szórakozását szolgálja.

Forrás: www.panoramio.com
A többi fotóért kattints a képre!

A londoni Heathrow 5-ös termináljánál például kivasalják a fáradt utas ruháját, van egy óriási Harrods és a kultúrára éheseknek egy szoborkiállítás. Az amszterdami Schiphol repülőtéren gyakran szórakoztatják zenészek az utasokat, de itt is lehet tárlatot nézni. A legkülönlegesebb talán a Changi légikikötő Szingapúrban, ahol gyönyörködhetünk a pillangókertben és még egy medence is van a felső szinten. Nagyon jól hangzik!

Pucér pasit kellett lesokkolni a reptéren - videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20131011-letartoztattak-es-lesokkoltak-egy-reszeg-ferfit-a-manchesteri-repteren-miutan.html Bikiniben énekel Paris Hiltonhttp://www.life.hu/szorakozz/20131010-paris-hilton-hotellancorokosno-es-botranyhosno-bikiniben-enekel-legujabb-klipjeben-lil.html Expedíció augusztusi hóesésben és sivatagbanhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20131010-5-honapos-expediciorol-ternek-haza-a-kozepazsiai-expedicio-resztvevoi.html Bizarr holmik maradtak az Oktoberfestenhttp://www.life.hu/szorakozz/20131010-a-muncheni-oktoberfest-utan-furcsa-dolgok-maradnak-a-helyszinen.html Kanadai írónőé lett az irodalmi Nobel-díjhttp://www.life.hu/szorakozz/20131010-alice-munro-kanadai-irono-kapta-2013ban-az-irodalmi-nobeldijat.html