Fogytán vannak a Windsor-ház tartalékai, ezért 22 %-os fizetésemelést kapott Anglia királynője az elkövetkező két évben.

Ingatlanok és az azokhoz tartozó személyzet fenntartása, hivatalos események szervezése és részvétele, valamint a plusz váratlan kiadások - ezek miatt fog béremelést kapni II. Erzsébet királyné.

Forrás: AFP

A hírek szerint nem csekély összegről van szó, hiszen a 22 %-os emelésnek köszönhetően 2014-ben és 2015-ben 39 millió fontból, vagyis nagyjából 13 milliárd forintnak megfelelő összegből gazdálkodhat a brit királyi család. A Windsor-ház tartalékai erősen fogytán vannak, fizetésemelés nélkül pedig aligha tudnának reagálni az esetleges váratlan kiadásokra. Ezért döntöttek a béremelés mellett. Az utóbbi években tényleg sokat költött a királyi család, elég csak Katalin és Vilmos fényűző eskövőjére gondolni.

Egy dollár lett a fizetése a Facebook atyjánakhttp://www.life.hu/szorakozz/20130429-mark-zuckerberg-a-facebook-alapitoja-jelkepes-egy-dollart-keres-evente.html Számlafizetés sorbanállás nélkülhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130121-szamlafizetes-idegtepo-sorbanallas-nelkul-az-internetes-csekkfizetes-elonyei.html Állást hirdetett a brit királynő! - A fizetés több mint 10 millió forint éventehttp://www.life.hu/hazitunder/20120907-foallasu-orast-keres-ii-erzsebet-brit-kiralyno-evi-fizetes.html Hat hónapja nem kap fizetést a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120319-hat-honapja-nem-kap-fizetest-fresh-andi.html Liptai Claudia lemondott több milliós fizetésérőlhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110828-liptai-claudia-havonta-milliokat-bukik-mivel-nem-vezet-musorokat-osszel.html