Egy norvég testvérpár Mit mond a róka? című dala és videóklipje hihetetlen sikert ért el.

Ciki vagy merész? A norvég Ylvis együttes What does the fox say? vagyis Mit mond a róka? című dalától hangos most az internet. A kissé elmebeteg, de rendkívül fülbemászó nóta arra a fontos rejtélyre próbál választ adni, hogy a róka milyen hangot ad ki. Mindezt állatos jelmezekben adják elő.

Forrás: Youtube

A testvérpár nem számított arra, hogy világsláger lesz a dalból. Sokatmondó számadat: egy hónap alatt több mint 126 millióan látták a klipet. Ennyien nem tévedhetnek. Vagy mégis? A számnak egyébként van egy másik változata is, amelyről korábban is írtunk már itt. A nem mindennapi videót itt nézhetitek meg ti is:

Egy szál zokniban forgatott Orlando Bloom (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20131015-orlando-bloom-brit-szinesz-meztelenre-vetkozott-egy-filmszerep-kedveert.html Zombik lepték el a spanyol kisváros utcáithttp://www.life.hu/szorakozz/20131014-zombik-leptek-el-sitges-varos-utcait-2013ban-is-megrendezesre-kerult.html Milliós fizetésemelést kap Erzsébet királynéhttp://www.life.hu/szorakozz/20131014-ii-erzsebet-brit-kiralyno-fizetesemelest-kap.html Az MDC távozott elsőként az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131013-az-mdc-szikora-robert-csapata-esett-ki-elsokent-az-xfaktorbol.html Könnyeivel festi meg képeit a művészhttp://www.life.hu/szorakozz/20131013-leonardo-granato-muvesz-szemevel-es-konnyevel-festi-meg-kepeit.html