facebook javítás megosztás tartalom hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, újra helyreállt a közösségi oldal, amely kora délután óta nem működött rendesen: posztolni és like-olni sem lehetett.

Hiba van a Facebookon. A Life.hu szerkesztősége azt tapasztalta, hogy körülbelül délután fél 2-2 óta nem lehet tartalmakat kirakni, megosztani és like-olni sem. Ilyenkor az alábbi hibaüzenet ugrik fel:

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

A bosszantó hiba okát nem tudni, a Social Daily is értetlenül áll a helyzet előtt. Mi is nyomozunk, reméljük, hamarosan elhárul. Bár nem erről tanúskodik az a hír, miszerint van, ahol már kora reggel óta nem tudnak posztolni - írja a vidget.hu. Ha bárkinek bármilyen információja van az ügyben, írjon nekünk az info@life.hu-ra!

Clint Eastwood fia lehet Christian Greyhttp://www.life.hu/szorakozz/20131021-clint-eastwood-fia-scott-eastwood-alakithatja-christian-greyt-a-szurke.htmlTóth Marci távozott az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131020-xfaktor-donto-toth-marci-es-peterffy-lili-parbajozott-a-kieso.htmlÍgy festett 8 évesen Radics Gigihttp://www.life.hu/szorakozz/20131020-igy-festett-8-evesen-radics-gigi-enekesno-a-megasztar-nyertese.htmlKülföldi klipek, amiket nálunk forgattakhttp://www.life.hu/szorakozz/20131018-emlekezetes-kulfoldi-videoklipek-amelyeket-budapesten-forgattak.htmlSzázezreket bukik Détár Enikőhttp://www.life.hu/szorakozz/20131020-detar-eniko-szineszno-visszaadta-a-szerepeit-sok-penztol-esik-el.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.