A provokálásáról híres énekesnő nem bízta a véletlenre legújabb számának népszerűsítését.

Bár videoklip még nem készült Lady Gaga és R. Kelly közös számához, máris mindenki erről beszél. Nem hiába: a Do What You Want című dal olyan albumborítóval fog megjelenni, amelyen a 27 éves énekesnő tangába öltöztetett feneke látható.

Forrás: AFP

Nem ez az első alkalom, hogy Gaga meztelen testével hívja fel magára és visszatérésére a figyelmet. Az énekesnő, aki nemrég elárulta, bedrogozva készítette új albumát, róla mintázott pucér szobra került az ARTPOP lemezborítójára is. A Do What You Want című dalt te is meghallgathatod:

Egy szál csipkemelltartóban bulizott Lady Gagahttp://www.life.hu/legytrendi/20130812-lady-gaga-popsztar-melltartoban-es-shortban-ment-bulizni-egy-melegbarba.html Lady Gaga pucér performansza - videó (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130809-lady-gaga-enekesno-meztelenul-vegez-gyakorlatokat-egy-muveszi-klipben.html Leborotválta a haját Lady Gagahttp://www.life.hu/szepulj/20130716-lady-gaga-enekesno-leborotvalta-a-hajat-egy-darabon.html Cameron Diaz megcsókolta Lady Gaga pasijáthttp://www.life.hu/szeress/20130606-cameron-diaz-szineszno-megcsokolta-lady-gaga-enekeso-baratjat-taylor-kinneyt.html Pucérkodj elegánsan Lady Gaga módra!http://www.life.hu/legytrendi/20130507-lifenight-ilyen-fehernemut-huzz-ha-lady-gagamodra-akarsz-csabitani.html Meggyógyult? Újra tud járni Lady Gagahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130404-lady-gaga-enekesno-felallt-toloszekebol-es-sajat-laban-ment-el.html Lady Gaga még idén nyáron férjhez mehethttp://www.life.hu/szeress/20130312-lady-gaga-a-vad-enekesno-meg-nyaron-hozzamehet-szinesz-pasijahoz.html