Meztelen fenékkel pózol Lady Gaga

fotó album R. Kelly dal meztelen fenék borító reklám Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A provokálásáról híres énekesnő nem bízta a véletlenre legújabb számának népszerűsítését.

Bár videoklip még nem készült Lady Gaga és R. Kelly közös számához, máris mindenki erről beszél. Nem hiába: a Do What You Want című dal olyan albumborítóval fog megjelenni, amelyen a 27 éves énekesnő tangába öltöztetett feneke látható.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem ez az első alkalom, hogy Gaga meztelen testével hívja fel magára és visszatérésére a figyelmet. Az énekesnő, aki nemrég elárulta, bedrogozva készítette új albumát, róla mintázott pucér szobra került az ARTPOP lemezborítójára is. A Do What You Want című dalt te is meghallgathatod:

Egy szál csipkemelltartóban bulizott Lady Gagahttp://www.life.hu/legytrendi/20130812-lady-gaga-popsztar-melltartoban-es-shortban-ment-bulizni-egy-melegbarba.htmlLady Gaga pucér performansza - videó (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130809-lady-gaga-enekesno-meztelenul-vegez-gyakorlatokat-egy-muveszi-klipben.htmlLeborotválta a haját Lady Gagahttp://www.life.hu/szepulj/20130716-lady-gaga-enekesno-leborotvalta-a-hajat-egy-darabon.htmlCameron Diaz megcsókolta Lady Gaga pasijáthttp://www.life.hu/szeress/20130606-cameron-diaz-szineszno-megcsokolta-lady-gaga-enekeso-baratjat-taylor-kinneyt.htmlPucérkodj elegánsan Lady Gaga módra!http://www.life.hu/legytrendi/20130507-lifenight-ilyen-fehernemut-huzz-ha-lady-gagamodra-akarsz-csabitani.htmlMeggyógyult? Újra tud járni Lady Gagahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130404-lady-gaga-enekesno-felallt-toloszekebol-es-sajat-laban-ment-el.htmlLady Gaga még idén nyáron férjhez mehethttp://www.life.hu/szeress/20130312-lady-gaga-a-vad-enekesno-meg-nyaron-hozzamehet-szinesz-pasijahoz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.