Az átlagosnál jóval melegebb időjárásnak örülhetünk az idei piros betűs ünnepen. Lesz még egy csomó forgalomkorlátozás és menetrendi változás is.

Napsütésre és jelentős forgalomkorlátozásra kell számítani október 23-án Budapesten. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint akár 26 fok is lehet, de néhol tartósabban ködös tájak is előfordulnak, ott helyenként szitálás, kisebb eső előfordulhat.

Forrás: Thinkstock

Az október 23-i rendezvények miatt jelentős forgalmi változások lesznek már kedden is - közölte a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel. Kedd délután 4 órától fél kilencig teljes hosszában lezárják az Andrássy út-Oktogon-Teréz körút-Király utca-Nagymező utca által határolt területet, valamint a Király utcát a Teréz körút és a Nagymező utca, a Nagymező utcát pedig a Király utca és az Andrássy út között. Szintén kedden 16.30 és 18.30 között felvonulás miatt szakaszosan lezárják a budai felső rakpartot a Műegyetem rakparttól a Bem József térig. Az Andrássy utat kedd 23 órától csütörtök reggel fél ötig teljes hosszában lezárják.

Szerdán egyebek mellett nem lehet majd közlekedni időszakosan a Dózsa György út Szondi utca és Városligeti fasor közti részén, a Széchenyi tér-Lánchíd-Clark Ádám tér-Lánchíd utca-Apród utca-Döbrentei tér-Szent Gellért rakpart-Szent Gellért tér-Budafoki út-Egry József utca-Műegyetem útvonalon, a Bem József tér-Bem rakpart-Margit hídi felhajtó-Margit híd-Nagykörút-Oktogon útvonalon, a Vértanúk terén, a Bajcsy-Zsilinszky úton és a Deák Ferenc térnél sem.

A közösségi közlekedés menetrendje is módosul. A kisföldalatti Oktogon és Széchenyi fürdő közötti állomásait szakaszosan lezárhatják dél és este 8 között. A 2-es villamospótló szerda délután 2 és 3 között nem, utána pedig rövidített útvonalon szállítja az utasokat. A 7-es buszcsalád járatai, valamint a 133E és 233E buszok kedden 17.20 és 17.40 között a kiskörút érintésével a Szabadság hídon keresztül járnak, a 9-es buszok szerdán fél kettő és fél négy között Óbuda, Bogdáni út és Arany János utca, valamint Kőbánya vasútállomás és az Uránia között szállítanak utasokat és terelt útvonalon közlekednek. A 16-os buszok szerdán 14 és 20 óra között szintén módosított útvonalon, a Bajcsy-Zsilinszky úton közlekednek. További részletek a bkk.hu oldalon.

Tóth Gabi erotikus táncot lejt kedvesévelhttp://www.life.hu/szorakozz/20131022-toth-gabi-enekesno-az-xfaktor-mentora-a-parjaval-tancol-uj.html Horribilis gázsit kér Puzsér Róberthttp://www.life.hu/szorakozz/20131022-puzser-robert-kritikus-a-vunderson-es-zuperszexi-masodik-adasaban-szerepelt.html Meztelen melleit süttette Kate Mosshttp://www.life.hu/szorakozz/20131021-kate-moss-brit-modell-felmeztelenul-napozott-jamaicaban.html Nem működik a Facebookhttp://www.life.hu/szorakozz/20131021-a-facebook-kozossegi-oldal-nehany-funkcioja-kora-delutan-ota-nem.html Clint Eastwood fia lehet Christian Greyhttp://www.life.hu/szorakozz/20131021-clint-eastwood-fia-scott-eastwood-alakithatja-christian-greyt-a-szurke.html